Alla inlägg den 29 maj 2015

Av Jenny - 29 maj 2015 20:55

En vecka till handlingarna igen och snabbt har det gått. Nyss var det måndag och nu är det fredag igen.
Veckan verkligen har gått i hundarnas tecken och allt därikring. I måndags utökandes nämligen flocken med Jinx, en kullsyster till Jamie.


 


Det är ett slags samarbete mellan uppfödaren och mig, en så kallad win, win situation. Jag får se hur Jamie beter sig med sällskap och uppfödaren får sin hund lite mer socialiserad. Men att hon blir kvar permanent är inte alls omöjligt. Föreslog till och med att han skulle få bullen och Jamie, så behåller jag Jinx *hahaa* Jamie tog han gärna tillbaka men bullen vägrade han. Förstår ingenting *fniss*



  Tripp, Trapp, Bull var det en som skrev på Facebook.
Hysteriskt lustigt tycker jag.


Att gå med tre hundar är inte helt plättlätt ska jag erkänna. Speciellt inte när man har en bullterrier vid namn Ruben. Hela veckan har jag gjort så att jag gått en lång runda med Jamie och Jinx. Sedan har vi gått hem och hämtat bullen för en kortare runda. Idag fick han följa med på långrundan direkt och det gick hur bra som helst, när vi väl kommer iväg. Men jag tolererar inget svammel och det verkar dom förstå för de skötte sig nästan exemplariskt idag.


Bullen älskar alla och njuter i fulla drag av sina två huskytjejer. Idag på promenaden hittade Jinx sin plats i flocken. Mitt i mellan Jamie och Ruben skulle hon gå. 

Att få till en gruppbild är inte heller helt plättlätt. Tre oborstade viljor *suck*



 


 


Jag och Jamie tog vår första gemensamma cykeltur i måndags. Det gick hej och hå rakt ner i diket, på riktigt faktiskt. Tur att det var mjukt för jag låg verkligen som en säl där i diket. Måste ha sett hysteriskt roligt ut.


Den "gamla" muffinsformen har flyttat tillbaka in i köket och bullen la omedelbart beslag på den. Det trodde jag icke.


  


 


 


   Hahaa. Min favvobild på Ruben. Ska förställa
en gäspning.


Tjingeling
  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards