Alla inlägg den 18 juni 2010

Av Jenny - 18 juni 2010 12:14

En Affe! Igår var han billig för att inte säga gratis.


Jag och Fanny var till Nikkala en sväng och han var ensam hemma, allt gick jättebra. Kom hem gick och duschade, var borta max 10 minuter. Eftersom det var oroande tyst öppnade jag dörren och kikade vad som försiggick. Där stod han i godan ro och tuggade på kabeln till internetdosan. Och inte bara tuggade lite, han hade lyckats tugga av sladden helt och hållet och dessutom kapa den i mindre bitar. Även sladden till närverket hade fått sig en omgång. Matte blev inte glad   och Affen såg minst sagt förvånad ut.

Så nu har vi inget ”vanligt” internet utan surfar med så kallat mobilt bredband som jag turligt nog skaffade när husrenoveringen drog igång. Funkar som ett slags refill kort till datorn.


I övrigt har jag bokat tid till veterinären (IGEN) men fick inte tid förrän efter midsommar. Affes ben var bra och han haltade inte alls ända tills igår eller rättare sagt imorse.

Igår var nämligen första dagen på över en vecka som han slapp burvila och naturligtvis var han mera vild än tam. Benet höll inte för detta =( Så nu blir det ordentlig undersökning med röntgen och hela baletten. Och naturligtvis åter igen buren. Vill verkligen inte tro att de ska vara något allvarligt eller bestående med hans ben, stackars lilla Affen   


Är i en djup Emil svacka, saknar den hunden alldeles något förfärligt.

Igår i Nikkala blev det för mycket (första gången jag gick slingan utan Emisen) Fruktansvärd känsla när det liksom knyter sig i bröstet och man får svårt att andas.

Han hade en stor sten eller rättare sagt ett mindre berg som han alltid, alltid hoppade upp på, väl uppe fick han en godis. Och när Fanny igår ställde sig och tittade upp mot stenen (ungefär som var är han då) så var det ju så klart kört, tårarna var ett faktum. Fanny är mer eller mindre härdad numera och reagerar knappt på mattes snorade och hulkande. Konstigt nog mötte vi ingen, folk brukar annars ha tendens att dyka upp som på beställning på olämpliga tillfällen som dessa.


  

 Min fina Emil


Har jobbat kväll igår och kör kväll idag med. Skulle ha jobbat i morgon med men då är det dopdags.

Önskar att jag hunnit besöka frissan innan samt kunna vara och köpa något fint att ha på. Men tyvärr blir det jag som får agera fågelskrämma   


Ha det gott.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards