Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Jenny - 6 maj 2012 16:30

Yes, vilken bra dag det blev idag. Söndagar är i vanliga fall långa, trista, tråkiga och i mitt tycke en enda lång inkörsport till måndag och resten av jobbveckan. Men idag blev allt annorlunda.


   Börjar med ena tassen.
  

Det är inte kallt matte, jag lovar.


På förmiddagen fick jag med mig en träningskompis till gymmet, helt oplanerat (tusen tack Pirjo) Utan hennes sällskap hade jag aldrig tagit mig dit.

Lite senare fick jag med mig sambo på en Affe-prommis i skogen. Tråkigt väder men underbart med frisk luft. Affe körde ett intensivt race och han var så klart lite extra taggad när husse var med. Piraffen har i och med dagens promenad klarat av årets bad debut, brrr vad kallt om tassarna, vilket inte bekymrade honom det minsta.

Hatahatahatamellanslagstangetensomliggerlös.

Nyss har jag klämt i mig hemmagjorda baconhamburgare och nu inmundigar jag en stor Lungo intenso tillsammans med en blåbärsmuffins. Livet är gött, precis som det ska vara.


  Hurra, jag kan gå på vattnet
 

 Attans, skulle inte ha käkat den där extra bullen.

 

Undrar just hur han, Jesus gjorde? Fanns nog inga bullar då.


En vanlig fråga i matlagningstidningar är - Vad finns alltid i ditt kylskåp? I mitt finns förutom den livsnödvändiga Alpro yoghurten och basvarorna smör och ost, nästan alltid en burk creme fraiche och ett paket jäst. Det planerade bullbaket härom dagen uteblev av den enkla anledningen att jag saknade just jästen. Så för att inte historien skulle upprepa sig trädde jag idag in på konkurrent butiken Coop och köpte jäst samt lite andra förnödenheter. Kom hem, ögnade igenom kvittot (ofta prisfel i den butiken ;)) och höll på att falla av stolen. 7.90 :- för ett paket jäst (som är tänkt att bara ligga och skrota i kylen om utifall att)  Är den förgylld eller? Det visade sig att Jenny köpt ekologisk jäst, därav det hutlösa priset. Jag som överhuvudtaget inte är någon miljömedveten människa. Slänger till och med mina batterier i schhhh (soporna) Nu känner jag mig definitivt tvingad att baka något med så dyr och FIN jäst. Högst tveksamt om brödet kommer att bli något godare med den exklusiva jästen. Återkommer med rapport på den punkten.

  Affe against the Pinne. Gäller att OMG visa vem som bestämmer.

 
Jokern i Batman?

Affe?


   Nu ska du döden dö, Pinne!


   Be en sista bön, jag ska mala ner dig till flis.

   Ingen som ser när jag lägger in dödsstöten...

   Yäck, dålig årgång på denna pinne.


   Trädskällare *hehe*

   Hur sjutton ska jag komma åt pinnen som matte la där uppe?

   Klättra naturligtvis. Kolla in frambenen!!

  Hallå! Lite assistans här va? 


Mycket foton blev det på dagens promenad. Affe var i sitt esse och då är det svårt att hålla fingrarna borta från kamerans avtryckarknapp.


Tjingeling

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards