Alla inlägg den 27 maj 2012

Av Jenny - 27 maj 2012 20:00

Vilka kalasdagar det har varit vädermässigt nu under helgen (äntligen) Fredagskvällen var helt underbar (varm med ljumma vindar) och vid 21.30 kom jag på att jag kunde ta en (mycket) sen kvällspromenad med hundarna. Det vill ju liksom vara ljust dygnet runt så här års, på gott ont och medan det ännu är myggfritt är det ju faktiskt rätt trevligt att kunna utnyttja ljuset.


Nere vid ån fick jag syn på en bautabäver som jag stod länge och tittade på. Så synd att jag inte hade systemkameran med mig (bara mobilen) Med stora objektivet hade det blivit perfekta bilder. Sällsynt att man kan stå och titta så där länge på herr Bäver som i godan ro tog sig upp på land, hämtade en pinne, hasade tillbaka i vattnet igen, tuggade lite, simmade en bit och sedan upp på land igen. Klockan hann bli 22.30 innan vi var hemma.


   Klockan är 22,13 och solens sista strålar håller på att ge vika

Drog på lördagskvällen med Affe på promenad nummer två för dagen (inget annat att göra när man vägrar se eurovisions dyngan på TV *avsky och spy på*) Eftersom han var rätt varm och flåsig efter promenaden tänkte jag för en gångs skull invitera honom att bada i en liten, porlande, pöl. Gissa om någon var svårövertalad. Plask, plask. Två korta klipp på min baddjävul    finns att beskåda här nedanför. Dålig kvalitet men det är inte så lätt att hänga med i plaskandet.


   

 
    

Nu är vi åter igen hemkomna från en långpromenad som avslutades med några kilometers löpning. Men vilket vrak man är, suck, redo för tippen. Höger axel, mitt arma knä och nu något så patetiskt som smärta i vänster skinka. VARFÖR i hela Helsingland har jag ont där?? Eller egentligen kan jag nog ana att det är en slags kompensationsvärk (varför behövs det ens läkarlegitimation?) Jag belastar säkert vänster sida mer för att skona mitt onda höger knä. Och ändå fortsätter jag. Är huvudet dumt får kroppen lida. Sällan har väl ett ordspråk stämt så bra in *hehe* Men skulle jag inte fortsätta, vore det ju inte jag, så det så.


  Piraff gottar sig i solen. 


Jämthunden Storm läker ihop snyggt och prydligt. Orsaken till den uppkomna skadan är mest troligt identifierad och åtgärdad. Inga fler veterinärbesök i framtiden, av det skälet i vart fall.


Mitt nya körkort befinner sig numera in min börs. Klåparna på Posten hade missat att ankomstregistrera min försändelse, naturligtvis.

Nu ska jag gå och baka scones och behandla ädlare delar med Voltaren salva.

Auf wiedersehen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards