Alla inlägg den 6 juni 2012

Av Jenny - 6 juni 2012 09:15

Milda makter vilken hjärnvärk jag haft och jag anar att det är sambo som är roten till det "onda"   

Allt började i måndags morse då jag vaknade av att jag var så fruktansvärt ARG. Arg, så det värkte i huvudet, arg på min kära sambo eftersom han i drömmen gjort så otroligt korkade saker.


   Affe är då aldrig ilsk när han vaknar :)


I drömmen hade vi nämligen en hel massa sopor på gården och för att bli av med skräpet körde han över dem, gånger flera med en åkgräsklippare *PUCKO* Gården såg ut som det regnat konfetti och det låg matrester överallt. Minns speciellt att jag hängde upp mig på att det fanns gamla potatisar lite här och var (sjukt? Jepp!) - Fattar du hur svårt det blir att rasta hundarna nu, då var enda konfetti och matbit ska djupanalyseras (ätas) och förstå hur mycket extra arbete du just gett oss genom att sanera gården. Mina ord som sedan följde var varken vackra eller välvalda.


Så jag vaknade alltså förutom med ett gräsligt humör även med en rungande huvudvärk som under tisdagen kulminerade och tvingade mig att gå hem från jobbet. Mina migränanfall har ökat igen, vilket får mig att fundera på orsaker (knappast drömmen som utlöst migränen *hehe* men ilsk det var jag)


   Varför göra det lätt? Del 1


   Varför göra det lätt? Del 2


Idag är jag trött, så trött och matt. Huvudet värker ännu och nacken är stel som ett järnspett. Hade jag inte varit tvungen att skjutsa iväg sambo imorse, för hans avfärd till arbete på annan ort, hade jag knappast hasat mig upp från sängen på många timmar än. Nu, när jag ändå var i stan passade jag på att besöka gymmet men det var tungt, tråkigt, trist och jobbigt. Jag var så omotiverad. Nu ska jag fläska fram till midsommar sedan får det vara NOG!


    Regnat har det gjort en hel del de senaste dagarna.


   Besviken! Fick syn på svart hackspett (men kameran ville inte som jag)


Arbete blir det senare idag, välbetalt dagen till ära men jag hoppas det rätar till sig i huvudet innan dess. Märker att jag ofta efter kraftig huvudvärk både tappar och kastar om bokstäver när jag skriver. Anar att det där med att räkna pengar också kan bli lite bak och fram. Försöker köra igenom rättstavningsprogram men är det hebreiska i inlägget då vet ni varför.


Ha en trevlig nationaldag!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards