Alla inlägg den 18 juni 2012

Av Jenny - 18 juni 2012 09:30

Mygg, mygg, mygg, mygghelvete! Bevingade små parasiter som låter illa, sticks och kan reta en till vansinne. Blås vindar blås eller bli vinter och snö. Jag härdar inte ut. Överväger allvarligt att investera i en sån där myggdräpare. Kostar väl några tusen men det kan det ta mig sjutton vara värt, om den verkligen funkar. Ni ska se stackars lill-Affe när han ska uträtta behov nummer två, lite halvomständigt så där. Han är alldeles prickig efter en stund. Och mig skulle ni inte vilja träffa alls efter en liten bevattningsrunda på kvällskvisten. Gaaah, varför gick jag och köpte blommor för.


På hundträningen, inne i stan är det iallafall myggfritt, hittills iallafall och tur är väl det. För att sitta stilla på sin rumpa och bara iaktta med en svärm mygg runtomkring sig kan nog vara en nervprövning alltför svår för lilla mig.

   Affe, en passiv? åskadare.


   Tråååååkigt!


Att-bara-göra-ingenting-träningen gick inte alls lika bra nu som gången innan. Fast det var ganska väntat. En mil i tassarna gjorde uppenbarligen gott för Affe som hade avsevärt mycket mer ro då än nu. Måste försöka ta upp cyklandet med honom igen. Enda problemet är att jag själv avskyr allt vad cykling innebär och dessutom sker det på stum asfalt, vilket inte är optimalt med tanke på Affes tidigare skador.


På senaste klubbträningen var det väldigt få deltagare och de eldsjälar som närvarade, gav upp rätt snabbt. Där satt vi plötsligt, jag och Affe, ensamma, på en dyna, mitt på grusplanen och glodde. Det är kanske bäst du reser dig sa en av deltagarna annars är det väl risk att någon förbipasserande larmar polisen att det sitter ett ensamt psykfall på en dyna mitt på fotbollsplanen *gapskratt* Ja, vad gör man inte för sin hund....

Ska kanske inte dra paralleller med psykfall men det har varit en minst sagt underlig helg på jobbet. Konstiga frågor, underliga önskemål och jag har stundtals haft svårt att hålla mig för skratt. Citat: - Kan du skaka av den lite? Hon, eh kladdar så mycket med den annars. Översättning: pappan köper en varmkorv till sin lilla dotter och vill att kokvattnet ska skakas av korven. Fniss, fniss.

   Tror aldrig jag vänjer mig vid Affes sovstil. Pucko.

  Ord äro överflödiga.


På min lediga tid flexar jag mellan olika projekt, både ute och inne. Igår höll jag på i köket till nästan kl 22 innan allt var färdigstökat. Men då hade jag förutom att ha putsat några fönster (på nytt) även lekt elektriker, lagt in sill, kokat rabarberkräm och bakat Oopsisar samt tunnbröd. OCH klippt gräsmattan igen.

  Blev bekymmer när det kom till vardagsrumsfönstren. Men sambo tog mod till sig och pillade bort boet.


   Jenny sade ljus!


   Och det varde ljus!


Tack till världens bästa pappa som haft tålamod att lärt mig skala kablar och koppla kontakter.


  Mmmmm, rabarberkräm *yummi, yummi*


Det närmar sig midsommar *me love* Midsommar och Valborg är högtider? jag gillar jag stort. Men då är frågan. Ledig till midsommar, inte ledig, ledig, inte ledig? Vem vet... Sista budet var ledig men det kan svänga snabbt.
Jobbar gör jag iallafall hela veckan fram till midsommar och det lär i vanlig ordning betyda kaos. Men det är ju då det är som roligast.

Just det. För er som hängt med i svängarna genom åren kan jag låta meddela att golvvärmen åter IGEN är ur funktion. Samma pryl, givaren, som havererade för nästan prick 2 år sedan är på nytt trasig. Med påföljd iskalla golv och jag har fått leta fram tjocksockorna.

Mot midsommar!!!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards