Alla inlägg den 23 juni 2012

Av Jenny - 23 juni 2012 09:15

  HAPPY MIDSOMMAR  


  Min underbara, fina lilla Fanny


Torsdagen på jobbet blev precis som jag anade en aning turbulent fast ändå inte kaos och inte superstressigt.

I vanlig ordning dök det upp guldklimpar som på ett eller annat sätt berikade min dag.


En yngre herre, på allt annat än gott humör, hämtade ut paket. Medan han letade fram smset med paketnumret ringde hans telefon, vilket han inte alls uppskattade. Så här lät det - Vad vill du? -I helvetet! - På Ica maxi! Jag nästan bara dör och hade fruktansvärt svårt att hålla mig för skratt. Så nu vet ni var jag jobbar och vem min chef är. Inte undra på att mina kinder var varma och knallröda när det var dags att gå hem.


Sedan har jag blivit varse om hur olika vi tolkar saker och ting. Hade väl ett femtontal i kö när damen som stod närmast tryckt vid disken tyckte jag skulle hjälpa henne. - Ja visst sa jag - har du nummer 73 då? - Näää, det har jag inte men det verkar ju inte vara någon annan här. Jag blev mållös och var tvungen att titta på henne ordentligt för att se om hon skojade. Men så var inte fallet. Lyckligtvis kom nummer 73 släntrande, sent omsider så jag slapp vidare diskussioner.


 

Midsommarafton var det igår men känslan ville inte riktigt infinna sig antagligen för att jag var gräsligt trött. Jobbade ju halva dagen och kunde snabbt konstatera att många börjar fira midsommar väldigt tidigt, i vissa fall hade det nog gått att bli onykter enbart på ångorna.


   Jag älskar Lavendel.


I matväg hade jag förutom sill och olika röror förberett älgfilé och färskpotatis. Sillen slank ner men det andra smakade helt enkelt inte så det får bli idag istället.


Gårdagens bästa var iallafall stunden med hundarna, är man hundnörd så är man. Jag + sambo + Lotta (jämthund) och Affen-Piraffen tog en gemensam skogspromenad, Affe lös och Lotta kopplad. Hej och hå och tusen miljoner mygg. För att hålla fokuseringen borta från Lotta hade Affe en boll att roa sig med, vilket han gjorde, kungligt. Snäva svängar förbi Lottas nos, - na nannnananaaaa, du kan inte ta den.... Fram och tillbaka över stock och sten. Roligt hade han och slut blev han.


   Tror detta är min nya favoritbild.


   Lycka är en röd, mjuk plyschboll.


   Jag orkar inte, du är för TUNG!! Hjäääälp, någon...


Kolla in bilden här nedför lite extra. Ser den inte lite lustig ut, nästan som att den flygande Affe är dit monterad efteråt? Antagligen beror det på att lyckats få honom skarp medan omgivningen är bluddrig.


   The flying dog


   Och så här såg det ut efter skogsturen.


På kvällen ökade plötsligt vinden och det blev nästintill myggfritt (100 000 istället för 1 000 000) Passade på att ta med mig Fanny ut för en liten fotosession. Så ljuvligt att kunna vara ute och njuta av kvällssolen.


   Fanny poserar tjänstvilligt


 

Idag ska jag och Fanny gå en liten runda i skogen. Dags för henne att få lite extra egentid med matte. Klippa gräs och trimma ner Affens päls står också på agendan samt rensa ogräs och sätta lite salladsfrön och tvätta och suck, det vill aldrig ta slut på "att göra listan" Men nu först till skogs, jag, Fanny och kameran.....


 


Ha en fortsatt trevlig midsommar  

 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards