Alla inlägg den 9 juni 2012

Av Jenny - 9 juni 2012 20:30

Jösses vilka skitdagar det har varit. Vi talar alltså om MEGABAUTA fredag den 13 x 2. Både fredag och idag suger fett och mitt humör har dippat rejält. Att fler än en har fått sig en släng av sleven kan man lugnt säga. Varför?

Irriterad igår för att jag var tvungen att sitta hos veterinären på min lediga dag. Hysteriskt irriterad för att jag var tvungen att städa (den nystädade) bilen efter turen till veterinären eftersom jycken hårade och mjällade så kopiöst (trots burvistelse) såg ut som det snöat i bilen. Att sedan hunden pinkade på veterinären när hon satte sig ner för att hälsa gjorde ju inte saken bättre *skämmas kopiöst*  Och så här trevlig var jag mot min sambo som undrade hur det gått hos veterinären.


 


Hahaaa, kan tilläggas han är ordentligt härdad (efter 16 år) och van vid att jag kan vara light rivjärn ibland. Jag låter värre än vad jag är, hoppas jag, hihi.


Sedan har allt bara fortsatt gå fel, på längden och på tvären. Egentligen inga "stora" saker men sammantaget får de, i vart fall mina proppar att brinna.

Bara ett litet axplock. Gräsklipparen racklar. Jag tappar äggulan (som går sönder) i vitan som ska vispas till maräng. Jag råkar dammsuga in min favoritsocka. Jag lyckas med konststycket att sätta kaffekapseln fel och bänken + hela maskinen blir full av vatten och kaffepulver.


    Kaffe all over the kapselmaskin.


Öppnar en ny hundmatssäck och hittar en levande larv i säcken. *Yäääck* Har skickat ett mejl (och bifogat bilder) till tillverkaren här är ett kort utdrag från det mejlet:

"Hundar sätter i sig det mesta och bryr sig knappast om någon liten larv hit eller dit. Men jag gör det! Jag lägger
pengar på ett svenskt "kvalitets" foder som enligt produktinformationen har strikt kvalitets och funktionskontroll samt högsta råvarukvalitet. Jag vill inte behöva hitta larver i en sådan produkt.

Jag har provat många foder genom åren, allt från billiga skräpfoder till dyr specialmat inhandlad hos veterinären men aldrig någonsin har jag behövt uppleva detta extra proteintillskott? i fodret."

  Yäääck del 1

   Yäääck del 2


Och den där jävla Manfred borde bannlysas från nätet. Förlåt, vet att svordomar är tecken på dåligt vokabulär. I alla fall driver denna Manfred en matblogg där han lägger upp diverse recept. Hittade ett med cannelloni (avlånga rör av pasta) som skulle fyllas med en slags ragu gjord på 1 kilo älgfärs. Lät hur gott som helst och lagom hungrig drog jag igång projektet. Vad Karl-Alfred, sorry Manfred glömt att skriva var hur MYCKET JOBB  det faktiskt är att fylla 24 stycken cannellonirullar med 1 kilo stekhet älgfärs. Smala rullar av pasta som ska fyllas med diverse råvaror, vem sjutton har kommit på något så urbota korkat?

Ont i axln sedan 30 kg jämte röjt hos veterinären. Ännu ondare efter att ha dragit 100 gånger i snöret på den strejkande gräsklipparen. Svinont efter att ha fyllt de 24 rullarna med hjälp av en pytteliten tesked. När maten väl var klar ville jag inte ens ha den längre utan gick ut och grillade mig några korvar istället.


   Lycka är att busa med en kong i mattes säng.


Nu ska jag ta med mig Bu och Bä (Fanny och Piraff) till soffan och se om vi kan hitta någon sevärd film att glutta på.


Ha det bäst!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards