Alla inlägg den 14 mars 2015

Av Jenny - 14 mars 2015 19:00

Äntligen sol och ledig dag. Inledde morgonen med en 10 km promenad med Bill och Bull. Mötte min brevbärare som stannade och surrade. - Vet du hur långt hemifrån du är! - Jooo, ca 5 km. -  Och så här tidigt farten! - Jooo, van att vakna tidigt. Klockan var väl sisådär 7.00 Morgonstund har guld i mun. Så fruktansvärt skönt med sovmorgon. Att stiga upp klockan 6 istället för 2,40 är en enorm skillnad.


Fast jag däckade tidigt igår. Efter att ha hunnit somna sittande framför datorn var jag i säng redan klockan 20.00 Men har drömt mardrömmar. Ruben försvann spårlöst. Det var helt fruktansvärt. Jag la ut efterlysning på Facebook och försökte sammankalla en sökgrupp. Vi skulle träffas 19,30 och börja söka. Tiden var superviktig, undrar varför. Har burit med mig den obehagliga "försvinnakänslan" hela dagen.


Förra natten drömde jag om ormar IGEN. Gången före drömde jag att min kusin höll en orm i sina händer. Den här gången hade jag en orm som slingrade på mitt ben och jag tror det var pappa som tog bort den. *ryser* hatar verkligen ormar!


Min sömnkurva! Undrar om den högsta toppen är Rubens
försvinnande eller ormen... 
 



Efter promenaden idag blev det ett stadsbesök. IKEA-Ingvar bjöd på frukost. Efter lite klädinköp skyndade jag hem och konstruerade en snösoffa. Ut med fårskinn, sittunderlag och i blixtens hastighet parkera en människorumpa och två hundrumpor i solen. Ruben som förra våren hade 3 miljoner myror i sin rumpa har mognat avsevärt och Jamie la sig efter en stunds trampade.


 

Saknade min Affe-fis alldeles kollosalt. Det här med att mysa solen var liksom våran grej. Han hade så bråttom när han visste vad som var på gång. Han skulle vara först upp i solsoffan och parkerade alltid lilla terrierrumpan på bästa platsen. Där låg han sedan i timtals bredvid mig och bara njöt. Ofta, ofta drömde han och gav ifrån sig små pipljud och det "sprang" i tassarna. Älskade lilla Affe. Om han hade fått finnas kvar, hade han blivit 5 år idag. Grattis lilla gubben, var du än är.


Jag och Affe  


  Som jag saknar den här hunden. Lilla Affe.



Det var helt ljuvligt i solen och så varmt. Dock mulnade det på rätt snabbt så vårt sollapande blev kortare än jag önskat. Men det verkar bli liknande väder imorgon och då ska vi vara på plats tidigare.


14 mars idag och jag skulle kunna ta semester resten av månaden om jag skulle vilja. Frågan är exakt HUR rastlös jag skulle bli efter typ två dagar.

  

Go kväll!
  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards