Alla inlägg den 31 mars 2015

Av Jenny - 31 mars 2015 18:00

Jag spyr på riktigt. Han är ju för jävla äcklig den här hunden. Vem?  RUBEN! Så klart och jag förbannar min egen dumhet.

Tog ut honom på gården efter jobbet och fick syn på en riktigt stor, fet mus. Ruben såg den också och jag släppte lite på kopplet. Trodde väl inte i min vildaste fantasi att han skulle lyckas fånga den. Men den sprang praktiskt taget rakt in i gapet på honom. Innan jag hann göra ett dyft hade han svalt musen hel, inget tuggande alls, bara de små musfötterna stack ut genom truten.

När vi kom in la han av världens rap. Tänker inte pussas med Ruben på väldigt jättelänge. Få se om han tänker spy upp den eller om den kommer ut andra vägen. Föredrar solklart den "andra vägen"


Idag har jag gräslig huvudvärk igen och nacken värker. Imorse behövde jag de 30 minutrarna jag brukar lägga på hundpromenaden till sömn. Hjälpte dock föga.

Vissa dagar är jag så trött och matt att jag knappt tror jag kommer att överleva dagen. Att ha ett socialt arbete sådana dagar är verkligen pest. Andra dagar, piggare dagar kör jag järnet och försöker åstadkomma så mycket som möjligt.

På jobbet har mitt "annorlunda väsen" observerats och min chef vaktar mig likt en hök.

Mitt största bekymmer just nu är att jag inte orkar med hundpromenaderna efter jobbet. Jag förmår mig helt enkelt inte, för det känns som att benen inte bär. Om jag väl tar mig iväg är jag mest ovän med hundarna som drar och försöker busa. Den där regelbundna mils promenaden är ett minne blott.


Inget spy ännu, tack och lov!

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards