Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Jenny - 22 februari 2010 15:00

En ganska bra dag blev en lite ledsen dag   


Jag fick en ny mobil i julklapp men nu har det gått två månader och vi är fortfarande inte vänner och definitivt inte efter dagens händelse då Mr Sony Ericsson gjorde något oförlåtligt    

Han raderade ALLA mina foton    Bland annat några nytagna bilder från idag, då Emil var lös och kutade som en liten maniaak (betyder galning på Keräsjokikanska)   Hade för en gångs skulle lyckats fånga några riktigt fina bilder på en praktiskt taget svävande Emil, men tyvärr borta.

  

En liten bild i hela albumet (det är 12,1 megapixels kamera, så jag har verkligen utnyttjat kameran) lyckades bli räddad, tack vare att jag hunnit skicka den till sambo.


Medan jag gjorde ett tappert men ack misslyckat försök att rädda mina övriga bilder, bestämde sig skärmen på min bärbara dator att dö. Yeha! Vilket stålande humör det fick mig på.


Datorer och telefoner går att köpa nytt, värre är det med mina bilder   

Lyckades, tekniker som man är NOT iallafall få igång skärmen på bärbara igen och snabbt som ögat laddade jag ner alla foton på en extern hårddisk, nu är i vart fall dom räddade.


Så nu kan bärbara eländet lägga av bäst den vill. Bland dom sparade bilderna finns några foton på Tito, tagna dagen "innan" Foton som man inte är riktigt redo att kika på ännu men som nu iallafall är i säkert förvar.


Här är den "räddade" bilden på mitt snöodjur

 


Kom ihåg att lagra era bilder på mer än ett ställe, det får bli dagens visdom!


Ha det.... 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards