Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Jenny - 23 februari 2010 18:45

Hade ledig dag idag men åkte in på förmiddagen till Ica och träffade en representant från svenska spel, vad gör man inte för sitt arbete   


Efter mötet var jag och kikade på en ny mobil men jag måste säga att utbudet är minst sagt begränsat eller också är det kanske jag som är kräsen.

Mina kriterier: det ska vara Sony Ericsson (helst), 3G (trodde jag var självklarheter idag, men tydligen inte), den ska vara liten, det ska vara bra kamera, effektivt tangentlås, timer, logiska menyer och slutligen lång standby tid. Rena rama självklarheter i mitt tycke   


Någon som vet vilket telefon det är jag söker får gärna höra av sig för jag har ingen aning. Kikade på en iphone, men njaaa, näää är tveksam..


Tänkte under någon vecka prova lite GI käk. Detta eftersom byxorna blir allt mindre trots motion och träning och nej det är inte muskler som fyller ut kläderna.

Så idag inhandlades ingredienser till en slags laxsoppa ala GI, som förutom laxen då även innehöll räkor, purjolök, paprika, broccoli, sockerärtor, saffran och vitt vin. Till detta skulle man servera en egen gjord vitlöks aioli   Vilket svammel. Har aldrig gjort aioli tidigare (lär inte göra det igen heller). Aiolin bestod av pressad vitlök, äggula och olja som det ska vispas till förbannelse när den tillsätts. Resultat, en gelé dallrig massa som jag inte riktigt fattade vad jag skulle göra med, så jag la en klick i soppan, fanns liksom inget annat ställe att sätta den på    Men vetskapen att det var uppvispad olja tilltalade inte riktigt mig.


Om soppan var god då? Eh, inte dålig och jag blev mätt. Har nu tre matlådor att förtära, sen får det vara nog   

Har flera recept på lager, fortsätter prova.


En bild på min soppa, observera STORA Aioli klicken   


  


Go kväll........


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards