Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Jenny - 7 maj 2010 19:30

nu ska hela rasket bort, så jag tar farväl och stora tårar rullar på min kind. För er som inte känner till 34 an kan ni lyssna på den klassiska låten HÄR, (sorry pappa inte originalet och det är nästan som att vanhelga, jag vet)


Hur som helst pratar jag naturligtvis om badrummet, där golvvärmen i halva rummet icke fungerar. Eller fungerar gör den faktiskt men det är samma slinga som går i sovrummet. För mig som nästintill sover med minusgrader i sovrummet är det snudd på självmord att vrida upp termostaten på den temperatur som krävs för att hålla behaglig temp på klinkersgolvet (som dessvärre även alltid upplevs som kallare)


Snickaren har insett faktum att "misstag" begåtts och jag vet inte vem som är mer förtvivlad, han eller jag. För er som inte kan er golvvärme kan jag meddela, av nyvunnen erfarenhet att det blir en helt annan värme med detta system. Härom natten vaknade jag och trodde sängen brann, vilket var resultatet av ett tappert försök att få behaglig temperatur i badrummet. Detta resulterade i att jag var tvungen att dra ut bäddmadrassen i vardagsrummet för att få någon sömn överhuvudtaget.


Det är så fruktansvärt dystert och jag har mest önskat mig en djup grop att gräva ner mig i, under de här sista dagarna. Ber om ursäkt till er, oroliga, omtänksamma vänner som hört av er, varken jag eller sambo har varit speciellt trevliga eller muntra efter detta faktum.


Den här bilden fick jag av mamma idag. Den är tagen utanför ett café i Norrtälje, fint va?


  


Imorgon bär det av för upphämtning av Affevalp. Bilder och info kommer, jag lovar   


Lite husbilder finns HÄR, nu med lite mer inredningsdetaljer.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards