Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Jenny - 24 maj 2010 10:00

Så var det måndag igen och det betyder arbete, för vissa. Själv börjar jag jobba kl 15 idag.

Vädret är just nu helt i min smak, 8.5 grader och mulet. Ha ha nä, lite varmare kan det nog få vara men ruskans skönt att slippa soleländet ;)


Var ledig igår men gjorde väl inte så mycket nytta. Började lite smått röja i garaget/gästrummet där det är väldigt mycket kaos och en hinderbana för att ta sig fram. Alla prylar samlades nämligen där inne när vi repade huset och allt får inte flytta tillbaka. Pinaler ligger slängt huller om buller, skåp blockerar varandra och jag har svårt att klura ut i vilken ände jag ska börja.


På hundfronten så har Affe hunnit träffa en jämthund till, Storm och tycke uppstod, i alla fall från Affes sida. Storm var föga intresserad av den lilla. Anar att vi börjar få en till jämthundsdyrkare. Fanny står ju överst på den listan och skulle säkert kunna ge sin högra tass för att få bo ute hos någon av jämtarna. Alba (senior jämten) är dock inte överförtjust i terrisarna och det kan nog ha något att göra med Emils utfall och påhopp mot henne i ung ålder.


10 veckor blev lill-Affe igår och den berömda socialiseringsperioden rinner iväg. Så under denna vecka har jag planerat in lite "hemma hos" besök, onsdagsträningen med brukshundsklubben, besök utanför Ikea, en tur till Riekkola för att förhoppningsvis få bevittna människor i rörelse =) osv.


Några goa vänner kom igår på besök och fick ett glatt välkomnande av Affe. Hur mycket jag än saknar min Emis måste jag erkänna att bara kunna sitta på sin rumpa i lugn och ro, utan att behöva vakta och passa hunden när det kommer främmande, är en fröjd. Nu kan man engagera sig i sina besökare i stället för hunden.


Nu står kloklipp, örontvätt och borstning på schemat för valpAffe.


  

Så är fint och "ordentligt" passade Fanny på att gömma Affes medan jag och Affis var ute.

 

  

Okänt namn (för mig) men fin är den.

 

  

Häggen blommar. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards