Alla inlägg den 30 maj 2010

Av Jenny - 30 maj 2010 10:30

Idag är det kalas igen, Affe blir 11 veckor, jisses vad tiden går fort. Vi har hunnit beta av en del på vår socialiseringslista då vi träffat pensionärer, sett en rullator i action, åkt hiss, varit på olika ställen i stan men saknar dock fortfarande hundmöten och en hel del annat.


  

Affe som Dr Jekyll


 

och Mr Hyde


Igår var det vilodag men dagen idag är nästan fullbokad. Det blir träning utför Ikea, några gångtunnlar ska besökas och jag håller tummarna att en och annan stavgångare dyker upp. På vägen hem tänkte jag svänga in hos hästarna i Salmis om det nu inte spöregnar.


Annars har vi inte gjort så jättemycket de här dagarna, det är mycket lek, bus och sova som gäller. Har börjat lämna honom ensam lite längre nu och är väl uppe i en dryg kvart =)

Han är inte rumsren ännu men vi har faktiskt inte haft olyckor inne på flera dagar nu. Tyckte igår att han gick mot dörren men det kan ha varit en ”lycklig” slump.


Vi ”tvingade” med oss husse till skogen en kväll, som vanligt ville jag träna lite passivitet. Om detta är passivitet eller ej får ni själva avgöra ;)


  

Passivitetsträning?

 

Har inhandlat en ny bur i mellanstorlek, till för hundar upp till 20 kg ;) Sovrummet har i och med renoveringen krympt lite och Emils gamla bur i jätteformat ville inte riktigt rymmas bredvid min säng. Nya buren blev en succé! Vid läggdags gick Affe utan tvekan in i buren la sig och somnade omgående och för första gången behövde jag inte gå ut med honom på natten. Vill tillägga att han så klart sover med luckan öppen. När jag bara hade korgen nedanför sängen vakande han säkert 15 gånger per natt, pep och ville upp i sängen, vilket så klart är frestande, när man är gristrött och det enda man vill är att sova, men så urbota dumt i alla fall så här i början. Nu brukar han få komma upp i sängen någon gång efter ”morgonpinket” mysa, mysa.


  


Grattis på morsdag alla mammor…

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards