Alla inlägg den 26 maj 2010

Av Jenny - 26 maj 2010 13:30

En till valpledig dag :) och idag har jag och Affe varit på Djurmagazinet och inhandlat ordentliga leksaker som tål terris tänder. Charmade personalen gjorde han så klart. Dörrar som öppnade med ett svisch var inget problem, inte heller att gå på gallret utanför ingångarna till de olika butikerna. Mötte en hel del människor och 90 % av dem stannade och pluttade med Affe. Börjar ana att jag kanske får motsatt bekymmer med denna hund. Istället för att vara arg och ilsk åt människor som Emisen, lär väl denna vilja studsa och hälsa på varenda kotte. Får nog snart begränsa honom lite.


Idag har jag introducerat Emils gamla bur. Lämnade luckan öppen och av egen fri vilja gick Affe in och la sig, perfekt. Nu sussar han sött.

  

Men varför ligga i korgen när man kan ligga utanför..


Var på en prommis igår med båda vovvarna när det var uppehåll i regnandet. Så här vackert var det nere vid ån.


  

Keräsjoki ån


Affe lär bli en riktig skogsvovve, det märks att han trivs och han pinnar på som bara den. Jag känner mig som värsta skurken när jag lyfter upp honom i ryggsäcken så han får vila lite.


Han "fastnade" vid en superintressant fläck i skogen, jag och Fanny såg vår chans att gömma oss, allt enligt hundskolboken för att skapa kontakt och uppmärksamhet hos valpen. Tog inte länge innan han började spana efter oss och hittade oss mitt i lingonriset där vi satt och kalasade på medhavd gotta. Det lönar sig att hålla rätt på matte   


  

Fynd på prommisen, någon har tappat tänderna. 


Tränade även lite passivitet under prommisen, då jag bara satt på en sten och gjorde ingenting. Måste passa på medan det är möjligt, inom snart framtid måste jag antagligen vara djupt drogad   (en följd av allt myggmedel) för att klara av detta.


  

Vad har du hittat för spännande

 

Dags att packa upp dagens fynd från Ikea.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards