Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Jenny - 3 januari 2010 11:00

Blev en riktigt mysig stund i soffan imorse.

Eftersom jag hade sådan huvudvärk var jag tvungen att gå och lägga mig igen efter frukosten. Med isblåsa i nacken och en Fanny på magen la jag mig i soffan under en gossig filt. Efter en stund kom Emil tassande, han och Fanny brukar inte kunna samsas om matte i soffan. Men försiktigt hoppade Emisen upp i soffan och gosade ner sig under filten, med huvudet vilandes på mitt ben   Lycka!


Har jag nämnt att Emil gillar att titta på tv? Allt från djurprogram till reklamfilmer. Han kan ligga i soffan och bara stirra på tvn. Finns speciellt två reklamfilmer som fascinerar honom. Den ena är treoreklamen, med de där små fåglarna som flaxar omkring. En annan är Sony Ericson reklamen för mobilen Satio, med en massa människor som studsar omkring på bollar   Är ännu inte riktigt på det klara om det är bra eller dåligt med hans tv-tittande men han är fruktansvärt söt när han gör det.


Hade tänkt göra en sammanfattning av 2009, särskilda händelser som satt sina spår. Vet inte om det är den envisa huvudvärken som gör sitt, men hur jag än försöker kommer jag inte på något specifikt. Kan ju iofs ha varit ett rätt slätstruket år också   


Ett speciellt datum blev i allafall 13 juni 2009, mitt gudbarn Linda    fyllde ett år och jag sprang min första mil den dagen. När min pappa skickade upp en stor låda med kantareller är också något jag minns med glädje.


Tråkiga händelser tenderar att sätta sina spår. Vår jämthunds tik Alba, fick i mars senorna i bakbenet avslitna under en utevistelse. Hemma i korgen låg 14 dagars valpar och väntade på sin mamma. En dryg vecka senare blev Fanny riktigt dålig och blev inlagd på djursjukhuset.


Nå, nu är det nytt år och vi lägger det gamla bakom oss. Numera planerar jag inte så stort utan tar mest en dag i taget, gör det jag vill göra, tar tag i det oundvikliga osv.






Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards