Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Jenny - 13 januari 2010 19:45

Emils bakdel blev inte bättre av gårdagens veterinärbesök, snarare tvärtom. Stackars liten vovve   och inte kan jag hjälpa honom heller. Blev snudd på försenad till jobbet idag pga att han inte kunde sätta sig och uträtta sina behov. Men det är bara att avvakta, hålla tummarna och hoppas att det blir bättre.


Vet ni vad en korvsemla är? Inte!? Nä, det gjorde inte jag heller  Det visade sig vara en helt vanlig kokt korv med bröd   Det är högst allmänbildande att jobba på Ica.


På grund av min havererade axel jobbar jag lite mindre timmar nu än normalt. Axeln har blivit något bättre men tål ingenting, minsta lilla överbelastning gör att den blir svindålig igen    Det kommer inte att bli någon trevlig läsning när lönerapporten för januari dyker upp.

Men den dagen, den sorgen. Så för lite personlig uppmuntran har jag beställt lull lull åt mig själv, vilket är ovanligt eftersom jag inte är en tingel tangel person. Men nu har jag hittat ett ruskigt snyggt läderarmband och till det en silverberlock i form av en hund.


Dessutom hittade jag lite annat "måste ha" som exempelvis violte (hutlöst dyrt, har aldrig druckit så exklusivt te, men nog är jag värd det   ) en häftig plånbok samt ett gosedjur till en kommande liten släktmedlem    

Det är alldeles för enkelt att beställa saker på nätet men det är ju så kul. Nu är det bara det jobbiga kvar, att vänta på paketen.


Nu ska jag vräka mig i soffan och vänta på Morden i Midsomer. Ruskig "tantvarning" jag vet. Men den är oförutsägbar och man listar inte direkt ut vem som är mördaren, me like.


Ha det gott mina vänner.





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards