Alla inlägg under december 2009

Av Jenny - 2 december 2009 10:45

SOOOOOOOL   

och den lyser idag efter att varit försvunnen i veckor, känns det som. Lite snö har det fallit under natten och termometern visar på ca -3,5 grader. Helt perfekt! Jag och vovvarna har redan varit ute och njutit av en morgonpromenad. Solen hade inte hunnit vakna ännu, istället hade vi sällskap en gigantisk, knallgul, rund måne och det är inte heller fy skam.


Idag borde jag göra många saker men gårdagens huvudvärk är fortfarande på besök så vi får se vad det blir av alla "borden"


Emil är i dag inne på dag 6 med kortison och faktiskt är han betydligt bättre från sitt kraxande och hostande. Lite ont tror jag att han fortfarande har, men inte som tidigare och nu kan han få sina busryck utan att hosta, det är underbart.


Just nu ligger terrier terroristerna nöjda och belåtna efter promenaden i varsin soffa och sussar sött. Man skulle vara hund.   Fast dagar som denna när solen lyser, man är ledig och kan sitta med en stor mugg kaffe framför datorn, är det inte så dumt att vara människa heller   


Fick en present av sambo igår och inte vilken present som helst utan, ICE AGE 3.  Tusen tack  


Av Jenny - 1 december 2009 17:07

Har tillbringat ett par timmar i Boden idag och kan meddela att där är det minsann vinter. Vita fina träd och snö på backen, precis som det ska vara i december.


Men att ta sig dit var ingen lek. Efter att ha ösregnat i natt sjönk plötsligt temperaturen kraftig och det blev flera minusgrader. Vilket innebar att E4an på sina ställen var glashal. Ia var chaufför och klarade det galant   


Boden har en ny galleria, Enter, vilket överreklamerat sk_t. Den svepte vi snabbt igenom och hamnade istället på Lindex (som låg utanför) där jag passade på att handla lite julklappar till mitt gudbarn, Linda   


Nu är jag nyss hemkommen och gräsligt sugen på något gott och dessutom förskräckligt trött. Vaknade med hjärnvärk och sånt sliter.


Måste gå och göra något vettigt annars somnar jag sittande.




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards