Alla inlägg under januari 2010

Av Jenny - 2 januari 2010 19:20

Jag blir så   på detta raketskjutande i tid och otid.

Igår kväll (nyårsdagen) fick grannen för sig att skjuta raketer på ängen bredvid vårt hus. Emils reaktion var allt annat än bra, med raggen rest gick han omkring från rum till rum och var olycklig. Så olycklig att det inträffade en olycka i min säng. Fast det märkte jag inte förrän jag gick och la mig och funderade varför det var så fuktigt på benet. Suck, han hade kissat i sängen, stackaren.


Idag har jag varit hemma från jobbet och som sig bör har jag enbart vilat och tagit det lugnt, största delen av eftermiddagen har jag faktiskt sovit.


Borde ta ut hundarna innan Robinson men det är så attans kallt -26 grader


Av Jenny - 1 januari 2010 17:30

Migrän+ att min krånglande axel/nacke gjorde slag i saken och blev riktigt dålig, så dålig att jag var tvungen att gå hem  från jobbet idag.

Min första sjukdag från Ica någonsin och jag har jobbat där i drygt 4 år. Typiskt att detta ska ske en nyårsdag när alla automatiskt tror att man mår dåligt från föregående natts aktiviteter.

Jag kan dock meddela att inte en droppe alkoholhaltig dryck nuddade mina läppar och kl 0.00 låg jag under täcket och önskade mig själv ett gott nytt 2010, se nu hur det gick med det.


Känns lite bättre nu, har sovit i över tre timmar, tagit medicin mot migränen och haft is på axeln. Imorgon blir jag hemma från jobbet. Mitt nyårslöfte för 2010 får bli - Om ingen annan tänker på mig, för jag göra det själv   


Min goa, goa svärmor bjöd oss på nyårsmiddag igår   Men det höll på att bli pannkaka av allt.

Vi hade tidigare i veckan pratat lite löst om att hon kunde göra mat eftersom jag och sambo jobbar hela nyår och inte skulle någonstans. Dagarna gick och nyårsafton kom. Hon brukar alltid höra sig för en extra gång, för att bekräfta men inte denna gång. Så jag tänkte att hon kanske glömt och för att inte försätta henne i en jobbig, pinsam situation ville jag inte ringa och fråga -Hej, vad får vi för mat? 


Vi hade inget delikat hemma så varma mackor fick tjänstgöra som finmiddag. Vi hade just ätit första mackan när telefonen ringde. Ska ni inte komma och äta, maten är klar? Gissa om vi fick bråttom att hoppa i kläderna. Vi fick en himmelskt god middag bestående av älgkött och potatisgratäng. Som avslutning avnjöt vi världens smaskigaste efterätt, blåbärscheesecake. Tusen tack svärmor 


Nu ska jag gå och göra ingenting, tråkigt men nödvändigt.


God fortsättning...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards