Direktlänk till inlägg 1 februari 2011

Affes bad!

Av Jenny - 1 februari 2011 14:30

Det var idag Affens tolfte besök på Gammelstads rehabbad. Om det gick bra förra gången, gick det ännu bättre idag.

Hela 15 minuter pinnade han på, dessutom med lite mer vatten och i ett raskare tempo. Både jag och rehabSanna var lyriska. Du är inte blöt i dag Jenny, inte ens svettig. Nä svarade jag och din mascara har inte runnit. Detta var stort och vi hade kunnat hålla på i evigheter. Med i rummet var en praktikant som inte fattade ett dyft av vår lycka.


Nu har vi två gånger kvar och mest troligt blir det träning enbart på hemmaplan efter det.

Med magen full av kyckling (och badvatten) sover nu Piraffen sött. För ovanlighetens skull i sin korg (istället för under som han vanligtvis brukar)


  

En trött och mätt Piraff.

 

Så med tungt sinne till lite om det ”tråkiga” som drabbat flocken. Detta som kommer nu är högst privat och personligt (egentligen för privat för en offentlig blogg) men väljer ändå att ta det den här vägen eftersom jag fortfarande envisas med strutsmetoden. Dessutom vet jag att de flesta av er som hittat hit är lokala vänner som har öron att höra med.


Till er som känner oss, NEJ! Det är naturligtvis INTE sant, det borde ni väl ändå veta, innerst inne. Tvekar ni? Jag är beredd att svära på mina hundars liv om det skulle krävas.


Till er andra, ett illasinnat, fruktansvärt rykte, en falsk anklagelse utan grund sprider sig som en löpeld i vår lilla kommun och vi kan inget göra. Hämnd, avundsjuka, vrede och envishet är starka drivkrafter som vi verkligen fått känna på den sista veckan, den absolut värsta i mitt liv (om man bortser från tiden efter jag satte bort Emisen) Jag har aldrig varit med om något liknande.


Till er som känner er förbisedda, gör inte det.


 
 
Ingen bild

Majako

1 februari 2011 17:38

Mysig bild på en trött Affe skönt att badet funkade i dag.När det gäller den FALSKA ANKLAGELSEN och det ELAKA RYKTET som sprids (som jag vet av hela mitt hjärta är osanning och elakt förtal)lider vi med er och önskar att vi kunde vara till någon hjälp tusen kramar till er allla.

 
Ingen bild

Ia

1 februari 2011 19:45

Måste säga att jag inte fattar vilka jävla IDIOTER det finns i denna håla.......Man tar illa vid sig när det skvallras om en själv,men när det händer andra människor,då jävlar går käften som en .....(Menar dock inte alla)Varför måste folk ödsla tid o energi på andra människors liv??!! Har man inte egna liv att fokusera sig på??!!

Ante la till en grej.....Kom ihåg att ni ska veta att att vi finns vid eran sida o att vi inte lyssnar på SKIT SNACK!!!

Kramar till er från oss i Nikkala

 
Ingen bild

Lena, Kila, Pirra

1 februari 2011 20:01

Som vanligt har jag inte hört nåt, är nog lite avtrubbad =) så jag vet inte egentligen vad saken gäller. Men det jag vet är ju att ni är bra folk, så inte skulle jag gå på nåt struntprat om er utan att kolla upp fakta. Don´t worry. Kramis!

 
Majsan

Majsan

2 februari 2011 00:23

Hej min bästa vän!!
Har inte heller hört något om er!!
Folk är ju inte riktigt kloka!! (menar givetvis inta alla) men det vet vi sen tidigare! Du vet hur vi haft det!!
Sänder Styrkekramar till er och försök hålla modet uppe!
Massor av kramar Majsan o Lucas <3

http://lillalucas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Monica+flock&häst

2 februari 2011 12:42

Håll huvudet högt!
I Denna lilla håla som kallas Happis finns mkt avundsjuka mm,De som "snackar" är de som har problem...1000-kramar

 
Ingen bild

melitta

2 februari 2011 18:00

Jag håller med din vän Monica:) Det är ju så det brukar vara. Ni och alla nära o kära, vet ju hur det ligger till. Det är ju det enda som betyder nå:)
Strunta i det är nog den bästa medicinen. Jag brukar trösta mig med att "skit kommer till skit" När jag får höra vad "vissa" i denna kommun snackar om oss o vårat liv.
Styrke kramar till er båda:) Ni vet ju var vi finns.

 
Malin

Malin

3 februari 2011 13:22

Hurra att badet gick bra igen!

Elakt förtal, skitsnack osv är verkligen jobbigt
när det drabbar ens familj.., man får försöka vara
stark och ni & era nära o kära vet ju vad som är
sant och inte sant!

http://www.madofi.se

 
Ingen bild

Jenny

3 februari 2011 14:44

Tack snälla, allihopa, känns skönt med era tröstande ord.

Det är ju så sant att vi och de närmaste vet hur det ligger till men känns ändå så förskräckligt att folk så lätt ändrar uppfattning. Verkar som man så gärna tro det värsta.

Kramar till er alla.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards