Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Jenny - 1 januari 2011 16:15

Då var det äntligen ett nytt fräscht år, bara att fylla på med bra och trevliga saker  


Jag orkade inte vara uppe och skåla in det nya året, var så gräsligt trött och ont huvudet hade jag. Idag mår jag bättre så det kanske blir en liten skål i kväll istället  


Naturligtvis hade raketskjutandet även spritt sig till vår lilla by och 22.40 kom något pucko på att man kunde avfyra dessa fruktansvärt onödiga tingestar. Fanny sa inget och Affen småmuffade. Var livrädd att det skulle smälla när vi var ute på kvällsronden, men vi klarade oss.


Efter tolvslaget satte såklart skjutandet igång igen men med teven på som störningsljud sa han inte ett knäpp, utan sov lugnt vidare i sin korg.


Idag har det varit en lugn dag och vi har inte gjort många knop mer än städat och ätit. Passade på att lura med husse på en liten promenad tillsammans med mig och Piraffen. Har nämligen inlett arbetet med att synka vår lilla flock till en enda enhet, vilket vi inte är idag. Först var det full fokus på husse men efter ett tag blev det bättre och han kunde ägna sig åt annat.


Hemma igen var det dags att gå samma sväng med Fanny. Målet är naturligtvis att vi ska kunna gå allesammans samtidigt men vi får ta lite i taget. Är Fanny med på prommisen i dags läget har Affen en förmåga att tappa all vett och sans. Det blir en massa bråk och promenadglädjen försvinner.


Lite bilder från dagen:


  

Ska vi inte gå då matte?

  

  

Liten Fanny i storskogen.


Vintrigt och vackert

 

  

Himlen växlar från mulen till klar och kylan kom krypande tibax 

  

En god fortsättning på det nya året önskar jag er.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards