Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Jenny - 7 januari 2011 10:35

Yes, äntligen bikiniväder, nästan i alla fall (-8.2 grader)  Har blivit så härdad av kylan som konstant legat mellan 17 och 31 minus grader i vad som känns som en hel evighet, så när det väl blir mildare svettas man som en hund.

I dag åkte både vantarna av och dragkedjan i jackan drogs ner.


Det roligaste var att Affens nos helt plötsligt verkade ha tinat fram och börjat fungera. Han hittade tusen miljoner spår att sniffa i och detta är precis vad jag önskat eftersom belöningen av att få ha nyttjat lilla näsan blir en behaglig, nöjd och avslappnad liten Piraff. På tillbaka vägen upptäckte vi att en älg hunnit passera. Färska älgspår, naturligtvis blev Affen eld och lågor, så jag lät honom plumsa i djupsnön några meter och följa på spåret.


Just väntar jag på att min sambo ska behaga stiga upp eftersom vi ska åka till stan och uträtta lite ärenden. Funderar på om jag snart måste kolla om han är död, brukar aldrig sova så här länge annars.


Alba mår väl något bättre men hennes bakdel är en mindre vacker syn, fy vad ont det ska göra. Tur i oturen att hon inte längre hade valparna kvar att ta hand om. Funderar på om de förfrysta spenarna (som inte heller ser så förtjusande ut) någonsin blir användbara igen. Tanken är/var att hon ska ha en sista kull mot våren till. Så få se hur det går med den saken.


Jag har haft en huvudvärksperiod sista veckan men idag känns det riktigt bra igen och tur är väl det. Jag blir nämligen en riktig häxa   när skallen värker.


Nä, nu måste jag gå och kika om människan lever.


Ha en trevlig fredag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards