Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Jenny - 20 januari 2011 15:41

Åkte mot Luleå vid 7.30 tiden imorse och termometern visade – 6.5 grader. Blida tyckte jag och lämnade täckbyxor, vantar och mössa hemma. Kom till Luleå (dryga 13 mil bort) och där var det -22 grader. Tack gode gud att jag i alla fall haft vett att dra på mig ett par långkalsonger under jeansen, samt packa ner Affens overall.


Dagens session på djursjukhuset gick väl inte som jag önskat, trots alla medhavda godsaker. Det som funkade bäst var grisknorren men den är alldeles för vek och han maler ner den. 


Hans stressnivå gör att han blir våldsam och oförsiktig. Detta medför att han inte alls tänker på att akta mattes ömtåliga händer, vilket idag resulterade i att jag fick mig ett bett mellan tumme och pekfinger (när jag höll grisknorren) Kanske bäst att förtydliga att det inte rör sig om aggressionsbett. Det gör i och för sig lika ont vad man än kallar det.


Min fotovägg som jag lagt ner så mycket tid på att konstruera (pussla ihop) blev helt klar igår och jag blev jättenöjd. Nu när jag visste säkert vilka ramar jag skulle behålla, tog jag bort skyddsplasten och började måtta ut på väggen, noga, noga, vill ju inte göra onödiga hål och jag hatar när är det snett.


Spikade i några spikar och skulle provhänga tavlorna. Jag fattar fortfarande inte var det gick snett, jag mätte ju avstånd och allt. Men inte sjutton stämde det överhuvudtaget, inte ens nära.  Rädda det som räddas kan.


Resultatet blev väl inte jättedåligt men inte alls som jag tänkt mig och jag fick en herrans massa ramar över, som jag inte kan lämna tillbaks eftersom jag skalat dem.


Går väl att bygga vidare på väggen men jag tappade liksom all inspiration och bara rädd just nu att förstöra mer.


Dags att ta ut Affen igen, det är ett evigt springande efter hans Rehabbad.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards