Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Jenny - 15 januari 2011 15:22

Då var det snorkallt igen -29.5 brrr  så jag fick hitta på alternativa lösningar till Affens sedvanliga förmiddagspromenad.  

Åtgärden blev att ställa fram en låda med leksaker, ungefär som att starta en tecknad film åt barnen, he he    

Nej, skämt å sido, han har inte fått leka så mycket i sina dagar eftersom han haft en tendens att ”gå igång” på denna sysselsättning och mest liknat en speedad ekorre. Nu gick det betydligt bättre, han lekte fint och sansat men enligt typiskt terriermanér siktade han naturligtvis in sig på att eliminera själva pipen i alla leksaker.


 

Vad ska jag nu ta? 


För att göra lekandet lite mer till en tankenöt, vände elaka matte upp och ner på lådan och gömde alla sakerna under den. Så klart plättlätt för en terrier och när han klurat ut det, efter att ha gått runt lådan några gånger var det definitivt ingen utmaning längre.


 

Jag ser ju alla sakerna, men HUR får jag tag på dem? 

 

  

Jo, jag välter lådan så klart.

 

Idag verkar bli dag nummer två utan huvudvärk, gissa om jag känner mig glad. Gårdagen var hela jag tung och trött, kände mig mest som en flodhäst i dvala, kanske inte så konstigt med tanke på den forna värken. Lite samma känsla idag så det blir till att ta det lugnt. Har i alla fall varit och tränat imorse och småshoppat lite. Borde fålla och stryka mina nya gardiner men just nu känns det övermäktigt.


Har lite räkor på upptining, som jag får avnjuta i ensamhet då sambo är på pokerturnering. Förhoppningsvis har vi ett hus att bo i och bilar att köra även imorgon  


Hur vet man att man är en hundnörd? Man har torkade korvbitar i vantarna   


Trevlig lördag på er alla   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards