Alla inlägg den 3 april 2015

Av Jenny - 3 april 2015 20:00

Om man står på klädavdelningen och frågar efter microkuporna. Visst frågar man då om en pytteliten BH, inte ett lock till micron!! En lite förvirrad Jenny som behöver gå en tankeläsningskurs eller kanske en utbildning i ordförståelse.


Jag hade inte öppning idag men ville ändå vara på jobbet i tid, så jag kunde gå hem hyfsat. Och för första gången sedan jag börjat öppna på ICA, stängde jag av larmet på mobilen och somnade om. Vaknade en kvart senare av larm nummer två. Högst oroväckande.


Var så otroligt trött på jobbet, vilket uppenbarligen syntes eftersom var och varannan var vänliga nog att påpeka det. Höll på att somna x-antal gånger på vägen till jobbet *tar mig själv i örat*  

Trots den lilla försovningen tog jag mig ändå tid till morgonpromenaden och efter jobbet gick jag milen med Jamie.


Klockan 14 var det dags för massage och idag var det var helt omöjligt att hålla sig vaken. Hoppas bara att jag inte lät. Har en förmåga att göra konstiga ljud just när jag håller på att somna. Var tvungen att börja prata för att överhuvudtaget hålla mig vaken. Nu får jag klara mig i två veckor utan massage eftersom hon ska vara ledig.  


Just nu är jag vaken på övertid. Imorgon öppnar jag så det lär bli lite sömn inatt på grund av rädslan att försova mig.


En påskbild måste ni ju få. Idag var dock objektet inte alls samarbetsvilligt och jag som lagt ner tid på att tillverka kaninöronen. Tror det beror på att vi tvingades byta fotoställe, eftersom jag upplevde att öronen inte riktigt kom till sin rätt mot den vita dörren. Han mulnade till och ville inte alls, helt plötsligt.


basket smiley


       

Trååååååååigt tycker Herr Happy Easter "bulle"!


  
Han har en helt annan blick på
"vanliga stället"


Happy påsk då!
I fall det blir bloggtorka

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards