Alla inlägg den 10 april 2015

Av Jenny - 10 april 2015 20:15

Fick information i veckan som egentligen inte alls var rolig. Faktiskt helt igenom tvärtom. Men på något sätt föll alla bitarna på plats och i stället för att bli ledsen blev jag istället så otroligt lättad. Det visade sig därmed att min intuition fungerar helt klockrent och att jag fattat rätt beslut. Det har så klart med soppan att göra och de bortplockade ingredienserna.
Fraser som " Keep your friends close and your enemies closer" och  "With friends like that, who needs enemies"känns tyvärr oroväckande passande just nu.  


   Det här hunden är långt ifrån normal, rätt eller riktig.
Men milde himmel vad man
får skratta åt honom.
Å andra sidan kvalar inte jag
heller in under de normla
kriterierna.


Hade förhoppningar om en bra och effektiv arbetsdag idag, där jag skulle få massor gjort. Pyttipanna! Efter att ha avverkat 10 timmar utan rast eller annat uppehåll var jag tillslut tvungen att ge mig. Surt! Det finns så mycket att göra.
Dagen i sig har inte alls varit dålig, tvärtom jag har haft underhållning på hög nivå och skrattat på längden och tvären, om det nu är möjligt. Jag har dessutom fått vara både irriterad och arg. Underbara arbetsplats där man får gå igenom hela känsloregistret. Det finns så klart både för-, och nackdelar med det.


 

Var hemma sent men hann ändå sitta en pytteliten stund i solen med bästa bullen. Lite sol och Jennys solcellsbatterier blir återladdade. Men 12 arbetsdagar i följd sätter sina spår och jag är rätt trött idag. Nu ska jag avnjuta en Baileys och sedan hasa mig till sängs, utan att ställa en endaste klocka.


  

Trevlig helg alla fina..

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards