Alla inlägg den 5 april 2015

Av Jenny - 5 april 2015 21:00

Men hallå! Var kom den här dagen ifrån? Det skulle inte vara sol idag men det blev det. Lycko, lycko mig som kan styra mina arbetstider.

Vid 10,30 smet jag hem från jobbet och laddade för en heldag ute. Fixade till snösoffan, gjorde i ordning en brasa och packade picknick påsen. Hamburgare, chokladmjölk, kaffe och kanellängd. Dagen var som gjord för att bli perfekt.
Åh, det var helt ljuvligt. Första riktigt varma dagen i solen. Har ju knappt varit några soldagar alls tidigare och det varit sol, har det blåst småjävlar.




 

Var ute till 16,30 och pigg efter att ha slumrat i solen till och från hela dagen, tog jag med mig Jamie på vår 10 kilometers runda . Blev en riktig power walk med kanonmusik i öronen.  Sista kilometrarna hem sprang jag, så premiären för utelöpet är härmed avklarad. Gick betydligt lättare än jag väntat mig och helt ljuvligt.




 


 

Varm i kinderna nu och behaglig i sinnet efter all frisk luft unnar jag mig en synd så här på söndagskvällen. Vad säger jag inte *hahaa*




   Soldyrkare!


Är ju inte speciellt förtjust i Facebook egentligen. Däremot gillar jag verkligen Instagram. Har dock haft ett långt uppehåll på nästan tre månader, då jag varken lagt upp foton eller följt andras bilder. Nu har jag kommit igång igen och det är så roligt. Tillbaka på banan igen.


Detta är senaste bilden jag lagt
upp på Instagram! Ruben som
njuter av solen.


Apropå tillbaka på banan. Står fast vid beslutet att rensa bort ingredienser i soppan. Det känns helt rätt och jag fick redan idag (och igår) en liten "hint" att jag gjort rätt men inser samtidigt att jag är vek, så vek.


    Mr JätteÖra.


Borde förbereda för morgondagen. Det är öppning som gäller, som vanligt :) men är inte sugen alls att gå och lägga mig. Himmel vad det hettar i kinderna. Jag kommer att lysa som ett stoppljus i morgon.


Tjing!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards