Alla inlägg den 27 april 2015

Av Jenny - 27 april 2015 15:30

Börja om från början, börja om på nytt. Skrev det på bloggen för ett år sedan, då gällde det separationen. Nu tycker jag att jag gör någon slags nystart varje månad. Nä, nu överdriver jag men blir åtminstone tätare än tidigare. "Soppan" för ett tag sedan höll på att knäcka mig. Nu kan jag se tillbaka och fortfarande inte riktigt fatta vad som hände. Men absolut viktigast. Jag gick ur det hela, visserligen, rejält haltande och skamfilad men levande. Det trodde jag inte då...
Jag och vovvarna har det bra, riktigt bra till och med även om man inte vet att värdesätta det alla gånger.


   Kärlek, matte...

 

Igår var jag inhandlade nya trädgårdsmöbler, jättejättefina. Och dynor till, med stjärnor på, såklart. Bord med fyra positionsstolar, blev det och en liten soffa *lycklig* 
Tanken är naturligtvis att de ska stå på min blivande veranda/altan. Få se om det blir i år, det känns inte helt omöjligt. Roligt att ha något att se framemot, det har varit lite bristvara på sådant senaste året. Just nu är dock tanken på allt med trädgård och trädgårdsmöbler långt borta eftersom det snöat. Blääääk.


 




 

Har bokat tid för hudutredning på Ruben. Han har problem med främst tassar och öron. Typiskt bullterrier, tyvärr. Stackarn, det är kli lite här och där.


Operation skåpröjning pågår. Ett skåp i hallen resulterade i nästan en full säck. Man samlar på sig så ofantligt med skrot och skräp. Jag har dessutom slutat "nostalgispara" Det är ju ingen meningen med det, har jag insett.


   Han är en liten soldyrkare, Bullen.


     


   "Super"bullen..


 

  



    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards