Alla inlägg den 7 april 2015

Av Jenny - 7 april 2015 20:15

Ljuvliga vårvinter. Efter jobbet idag hann jag minsann avnjuta några timmar i strålande solsken. Det var nästan så det var för varmt stundvis. Intog lunchen utomhus i snödrivan. Tänk att allt smakar så mycket godare när det äts ute. Till och med keson var to die for.

 Efter pausen i solsoffan var det dags för Jamies promenad. Skulle inte springa, hade jag tänkt. Men när blir det som man tänker! Och idag ökade vi dessutom på med en dryg kilometer.
Så fort jag sprungit får jag ett helt annat inre lugn, blir fridfullare och på betydligt bättre humör.
Längtar till man kan skala av sig lite kläder. Känns klumpigt att springa med fodrad jacka, mössa och vantar.

  dog smiley

I morse var jag aptrött och stängde av första larmet IGEN! Beslöt mig för att skippa morgonrundan med hundarna, bara för att få sova lite till. Fy på mig.

Ska försöka komma i säng tidigare idag, typ omgående egentligen. Sover på tok för lite och vaknar många gånger per natt.

 

Fattar inte att det är onsdag redan imorgon. Jag har ju haft måndag hela dagen idag. Ändå har jag ju jobbat varje dag hela påsken och borde ha koll.

Med facit i hand kan jag konstatera att det blivit massor av megadagar igen. Fast det känns bara skönt. Har inte alls känt av senaste veckornas motighet.

Löneansvarig var på mig idag. - Stämmer det att du inte haft någon sommarsemester och har typ 18-19 semesterdagar innestående? - Korrekt!


Jag börjar inte få ont halsen, för jag är aldrig sjuk. Jag börjar inte få ont i halsen för jag är aldrig sjuk. Jag börjar inte få ont i halsen.......


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards