Direktlänk till inlägg 28 januari 2011

Bästa medicinen.

Av Jenny - 28 januari 2011 15:00

Skog, frisk luft och motion är som balsam för en orolig själ och helt klart bästa medicinen för mig. Dessutom är den ju nästintill omöjlig att överdosera (med liten triangel på motionen då)


Efter morgonens träningspass på Actic åkte jag direkt hem och tog ut Affen på en långpromenad. Det hade just börjat ljusna och temperaturen låg kring nollan. Tänk vilka tvära kast, igår morse när jag vaknade var det -25 grader.

Hem och duscha, få i sig lite frukost sedan var det Fannys tur att promenera. Den hunden gillar verkligen inte kyla och vill helst inte gå ut alls när det är kallare än 10-12 minus grader. Men nu när det blivit mildare far hon som en liten jetspole längs skogsvägarna och rullar sig, så fort tillfälle ges i diverse oidentifierbara obehagligheter.


När man gått med Affe är det verkligen en fröjd att få gå med Fanny eftersom hon kan vara lös och sköter sig själv. Med Affe är det ett evigt nötande att inte dra kopplet, få fnattryck och attackera grenar osv.


Hade planerat att ha Affe ensam en längre stund idag men rådande omständigheter gjorde att jag bara orkade vara borta ca 90 minuter, vilket är på tok för kort. Nå, imorgon är en ny dag med nya möjligheter.


Nu måste jag ta mig i kragen och göra något konstruktivt. Jag är nämligen gristrött efter att ha sovit som en kråka inatt, väldigt animaliskt beskrivet. Risken är annars stor att jag somnar på soffan och det vill jag inte, tar tusen gånger hellre en tidig kväll istället.


  

Så här såg det ut nere vid ån imorse.

 

  

Affe vaktar husses fot så den inte går iväg.

 

Trevlig helg till er.

 
 
Malin

Malin

28 januari 2011 15:53

Usch vad trist med "tråkigheter"..
Know that feeling too well, att trampa vatten
och kämpa för att hålla näsan över vatten..

Vilken härlig bild från promenaden i morse!!!
Låter som du är en morgonlärka om du hunnit träna o sen hem för att gå ut med hundarna medans det
börja ljusna.

Kul med ett genombrott med Affens vattengympa!

Ha en skön helg!
(eller iaf så skön det går)

Styrkekramar från oss i Skåne

http://www.madofi.se

 
Ingen bild

Jenny

29 januari 2011 11:04

Malin, Uppe med tuppen, that´s me eller kanske till och med före tuppen ibland :) Gymmet öppnar kl 6 vilket kräver uppstigning 05.10 Gillar att vara i farten tidigt, det är då jag har mest motivation.
Ur motgångar föds framgångar, det är så man får se på det hela och hur jobbigt det än är så är jag ändå glad att det inte är Affe denna gång som orsaken till att det är jobbigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards