Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Så snopet!

Av Jenny - 31 januari 2011 16:15

Beslöt att dagens ”ensamhemma” pass för Affe skulle bli fyra timmar. Riggade inspelningen och åkte hemifrån. Kommer hem, en aningen spänd och ska slå av inspelningen så är den redan avstängd. Efter drygt en timme har den klippt.

Men Affe är hel och inredningen i hans hage också så kanske det är lika bra att lägga ner detta nu. Jag vet att han skäller, vissa dagar mer och andra dagar mindre. Men det känns lite som att det hans bekymmer, jag kan ju inte kontrollera det. Den 14 februari börjar jag gå på mitt ordinarie schema igen och då måste han, skällande eller ej, vara ensam i 4-5 timmar.


Nu har jag äntligen köpt mig ett par skor, som jag länge funderat på nämligen ett par Reebok easytone. Vad är det då för speciellt med dessa? Jo, sulan består av två bollar som skapar obalans och skapar på så sätt lite extra (gratis) träning för exempelvis vad och lår. Nu gäller det bara att gå in dem, vilket måste vänta eftersom jag redan har en präktig blåsa på hälen efter gårdagens promenad i mina walkingskor med inbyggda broddar, Icebug (min bästa investering någonsin) Det var premiärtur för i år med dem och därav blåsan.


Investerade även i en liten matberedare. Skulle göra egen mandelmassa igår och fick tillslut inse att det inte gick i min lilla mixerburk.

Stod länge och väl på Elgiganten och valde mellan en högst avancerad och en lite enklare modell och valet föll tillslut på den enklare, som ändå kan vispa grädde, mixa ihop pajdegar och riva, det nödvändigaste alltså. Det som avgjorde var bland annat storleken. Den mer avancerade var så hiskeligt stor och klumpig. Dessutom har sambo har i ett svagt ögonblick, en gång i tiden lovat mig en Kitchen aid, som är en riktig pärla i köket och till den finns massor med tillbehör. Med den i åtanke blev det tillslut ett enkelt beslut.


Bara som en parentes måste jag berätta att jag sista dagarna ägnat mig helhjärtat åt vår yngsta jämte Bella eftersom husse varit på vift. Vi har varit och stadsvandrat i dagarna två och hon är så otroligt följsam och lyhörd. Dessutom är hon nog den snällaste hunden jag någonsin träffat. Men husse är inte helt nöjd med henne eftersom hennes älgintresse inte är 110 % Enligt Bella själv är det mycket roligare att vara med och runt i kring husse och matte i skogen än att skälla på fula älgar.

  

Världens snällaste Bella, syns eller hur :)


Imorgon åker jag och Piraffen och rehabbadar. Den grillade kycklingen är inhandlad och Zylkéneburken framtagen. Få se om det går lika bra denna gång, som förra.

 
 
Ingen bild

melitta

31 januari 2011 19:46

Hej Hopp:)
Visst har det varit härligt väder dagarna två;) Så det vart ett par "plågo skor" hihi.. kallar dom så efter min fin fina blåsa:) Ett tips är att skaffa dig ett par tunna tränings strumpor att ha på sig, så kanske du oxå slipper hemska blåsor av dom:)
Hon e allt fin eran Bella:)
Kram

 
Ingen bild

Lena, Kila, Pirra

1 februari 2011 10:22

Fina Bella <3 Fast hoppas hon börjar gilla älgar OCKSÅ... ;) (Men om inte kanske du kan få henne som spårhund? ;)) Haha, såna där Easytone känns så himla OLOGISKA för en f.d tävlingsidrottare - man brukar ju försöka hitta utrustning som liksom ger så LITE motstånd som möjligt... ;)
Lycka med rehabbadandet!

 
Ingen bild

Jenny

1 februari 2011 14:43

Melitta, bra tips som jag absolut ska prova.
Kramen.

Lena, hehe, latmansskor är vad det är, mer förbränning på mindre aktivitet =)
Ja, Bella som spårhund det skulle vara något. Måste nästan prova lite enkla spår och se om det finns intresse. Att jag inte tänkt på det tidigare :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards