Alla inlägg den 4 augusti 2012

Av Jenny - 4 augusti 2012 21:00

Dagen igår och idag har förflutit i ett rasande tempo, vilket är min absoluta favorittakt. Lycka är när man framåt 21 sjunker ner i soffan och konstaterar att man inte orkar göra ett jota mera och att kroppen känns trött och tung från diverse sysslor och arbete som skett under dagen.


Vad har jag då pysslat med? Imorse tog jag mig iväg till gymmet och uppfyllde därmed målet för veckans träning. Yey! Har hunnit med ett besök på Ikea. Skulle köpa en speciell glödlampa, som snorkfröken på lampavdelningen kort och koncist meddelade -Nej, den är slut! Sedan vände hon på klacken och gick. Jaha, finns den på lagret kanske ? När kommer den in igen? Frågor utan svar. 

Var och slängde papper/tidningar/förpackningar på returstationen och det ger minsann vuxenpoäng anser jag. Så tråkigt och jag drar mig var gång. Dock otroligt nöjd när det är gjort. Panta flaskor och burkar har exakt samma tråkstatus.

Fort hem och ut på promenad med Affe. Tyckte inte det var speciellt varmt när vi vandrade iväg och solen var inte framme. När vi var längst bort och skulle vända hemåt kom soleländet fram och det blev  stekhett. Vet ni vad min hund gör då? Han lägger sig på sidan, raklång och helt utsträckt, på asfalten, som död. -Nää, matte, är det sol, då solar man, jag går inte en meter till. Lilla söta supertönten. Inget vatten hade jag med och ingen mobil heller. Så fort solen gick i moln travade han tjänstvilligt vidare igen.

Men för att säkerställa kroppstemperaturen begav vi oss omedelbart till badstället. Oj vad vi plaskade. Det var superskönt i vattnet och idag badade även jag. Lägger in en ny liten film på hans badande. IGEN!! Jag VET! Men det är ju ingen som tvingar er att titta på den. Och för den delen så vill min mamma gärna titta på sitt håriga barnbarn som plaskar *hihi*

Slängt ihop en coleslaw och grillat lite korv *yummi*  Fortsatt med det påbörjade städuppdraget. Monterat upp lampor, plockat jordgubbar, bakat Oopsisar. Ett axplock ur dagen.



Köpte för en tid sedan något som kallas för Magicbrush. Allt som innehåller termen magic, brukar jag omdelbart förkasta. Men från relativt säkra källor hade jag hört att just den här borsten faktiskt var ganska magisk. I går testade jag den på hundarnas korgar och filtar. Sanna mina ord, den var så nära magisk man kan komma. I ett huj var terrierpälsen avlägsnad från dynorna. Min nya bästis. Mer info här: Magic brush


Jag saknar min lilla bubble boy Herman som jag gjorde kaka av igår. Närmare bestämt två olika, en med rabarber och jordgubbar och en med kanel och kardemumma. Eftersom min Herman visade sig ha bra och bubbliga gener beslöt jag mig för att frysa in en del av honom, för senare bruk. Återstår att se om det funkar. Om kakorna/rutorna blev bra vet jag inte, mitt fikastopp pågår ju fortfarande. De förvaras i frysen i väntan på....

   Rabarber och jordgubbs varianten av lill-Herman.

Jag tappade en parfymflaska på klinkersgolvet och den HÖLL! En kund som i torsdags tappade en flaska med nagellack hade inte samma tur. Rött som blod flöt lacket ut på golvet och kunder som passerade undrade om någon blivit dödad på platsen. Hela dagen låg sedan förbutiken i en stinkande dimma av nagellack och remover.
Innan jag skulle släpa runt på ett nagellack i min handväska, fast å andra sidan är det sällsynt att jag har väska överhuvudtaget. Körkort, mastercard och I-phonen, thats it, ja och så naturligtvis försvarets läppsalva. No less, no more.

Nu ska jag kräla upp i soffan med hundarna och se på slutet av Morden i Midsomer som jag var tvungen att spela in igår då korpgluggarna blev för tunga.

Ha det gott och lev väl.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards