Alla inlägg den 24 augusti 2012

Av Jenny - 24 augusti 2012 18:15

Jag är sååå mätt i min mage. Den kycklingsalladen visste minsann vart den skulle och som efterrätt blev det en stor, härlig, skummande latte.

Min huvudvärk har släppt och jag kan röra nacken igen. Allt tack vare träningspasset jag genomförde efter jobbet idag. Ett uns av dåligt samvete kände jag för hundarna som, i och med detta, blev ensamma 90 minuter extra. Men lite egen "mattetid" var definitivt nödvändig och på sin plats. Gav dem dock mat bums när jag kom hem och jag tror jag är förlåten. Lättflirtade jyckar man har.


Nu sitter jag och taggar för lite städning. Gillar känslan att kliva in genom dörren när det är nystädat och fräscht.


Två inlägg från Tokigterrier på samma dag hör inte till vanligheterna. Mest kom inlägg två till för att jag skulle kunna påminna er om att det är Julafton idag om 4 månader.


Hmm, det verkar vankas party hos grannen. Vilket med andra ord betyder att jag har gratis musik. Synd bara att det inte riktig är min stil. Dunk, dunk, dunk...


Dags att plocka fram snabeldraken!

Av Jenny - 24 augusti 2012 09:15

 JA,JA! Jag SKA rycka upp mig, försöka åtminstone. Måste bara en sista gång få frottera mig i olyckan och eländet innan jag klampar vidare.


För er som inte förstått min upprördhet och nedstämdhet över Affens hälta så kan jag meddela att han har en dödsdom hängande över sig, ett löfte jag tidigare avgivit ifall han inte håller i sina leder och ben.

Affe är inte en hund som man begränsar i sin rörlighet. Han är en frihetsälskande liten vovve som förtjänar att få rasa fritt i skog och mark.

Att inte veta är fruktansvärt och att fundera på "den" händelsen som eventuellt ligger inom snar framtid skär nästan sönder mig inombords. Så, där har ni min vardag.


    Min Piraff   


Så till frotterandet.

Det är en underbar höstdag där ute och jag vill gå en lång, lång promenad med Affen-Karaffen innan dagens arbetspass, vilket naturligtvis inte går. Visst, jag kan promenera på egen hand men hur meningslöst är inte det. Typ som att köra bil utan bensin. Äh, det var en rutten liknelse.


Hade tänkt göra lite höstfint här hemma. Men hur fint blir det när man har flera meter, fula, gröna, kompostgaller uppställda? Inte särskilt fint.


Inne på dag 4 med huvudvärk, yey.


Hade tänkt laga något smaskigt och onyttigt som lite tröst för allt tråkigt som inträffat. Men då går jag naturligtvis upp i vikt, får dåligt samvete och måste tjura över det *haha*


Måste fundera på om  det är något mer negativt jag kan dra upp, så här på morgonkvisten.... Tänka, tänka. Ja, självklart. Visste väl att det fanns mer. Min och hundarnas Stockholmsresa har blivit inställd, av en massa skäl. Visserligen kloka skäl men inte desto muntrare för det.


En av mina bättre egenskaper, om jag får säga det själv, är att jag aldrig har förmågan att vistas någon längre tid där nere på botten. Det finns nästan alltid något positivt att se framemot även om det är en sådan liten skitsak som en supersmarrig hemmagjord kycklingsallad som väntar på en i kylen efter dagens fullföljda arbetspass. Min nya "homemade" dressing är "to die for"


Ska försöka vara muntrare i kommande inlägg.


Ha en fin fredag och en trevlig helg.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards