Alla inlägg den 2 augusti 2012

Av Jenny - 2 augusti 2012 19:30

Skulle ha tränat imorse och låg bara och väntade på att klockan skulle bli 05,05 så jag kunde stiga upp. Tyckte nog att jag kände mig ovanligt pigg för att vara vid den tiden. Men när jag gnuggat ögonen visade det sig att klockan redan var 6 och jag  beslöt mig för att skippa gymträningen. Istället tog jag med Affe på en långpromenad och mitt där inne i skogen, solen sken, det doftade ljuvligt och Affe trippade på så fint, upplevde jag en sådan total lyckokänsla och tillfredställelse. Detta är livet.

Sedan, under dagens lopp, har jag sjunkit tillbaka till verkligheten, flera gånger om. Men vilken underbar start på dagen det var.


Tur med vädret får man nog säga att jag haft idag. Hängde ut en hel massa tvätt på tork innan jag åkte till jobbet. Himlen såg grå och oroväckande ut hela eftermiddagen och så fort jag kom hem tog jag in tvätten, i samma veva började det att droppa och dessutom mullra.

Affe har ju reagerat på mullrandet genom att skälla och springa runt, inte direkt rädd men lite osäker på ljudet. Eftersom det mullrade lagom och inte förekom några blixtar fick jag en idé. Så här i efterhand inser jag ju att det egentligen inte var någon speciellt bra snilleblixt, hade ju till och med kunnat ha slutat riktigt illa. Hur som haver så ville jag se hur berörd han var av åskljudet när han har fullt upp med annat dvs. på rask promenad. Nu ville inte mullrandet riktigt som jag ville och efter 40 minuters promenerande, iförd icamunderingen, hungrig och pinknödig som sjutton gav jag upp. Av det fjuttiga mullrandet som förekom brydde han sig inte alls, ingen reaktion överhuvudtaget. BRA!


Säga vad man vill om Affen-Piraffen men han är då alltid "på" och bangar aldrig. Spelar ingen roll att vi redan gått en promenad, eller sprungit eller vad vi nu gjort. En maskot för scouterna vore kanske något. Affe, alltid redo. Här är bilder från i tisdags då vi åter var och tog oss ett dopp, inte jag men Affe.


   Tycker han ser ut som en mini-vattenskoter när han kastar sig iväg


   Hittade den, matte!


Nu borde jag städa, ni skulle se mitt pälsbeklädda golv. Men det orkar jag inte. Borde baka Herman, orkar jag inte heller. Har tre lampor som ska hängas upp, en bänk som ska skruvas ihop, tavlor som ska upp och gardiner som ska sys. Gaaah och här sitter jag. Lutar åt att latmasken får dominera idag och så kör jag en avmaskningskur imorgon.


Go kväll

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards