Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Jenny - 14 mars 2010 20:15

Lördag morgon 04.00 ringde väckarklockan, en snabb dusch, frukost och sedan rullade jag och Fanny mot Kallax, parkerade bilen på långtidsparkeringen och checkade in.

Allt gick strålande ända tills vi nådde säkerhetskontrollen då väskan som Fanny befann sig i naturligtvis larmade. Det är inte så lätt att få in henne i den mikroskopiska väskan som får vara av max måttet 43*21*20.

Nu krävdes visitation av väskan och givetvis hoppade Fanny ut. Att trycka ner ett motvilligt terrierhuvud med ena handen och försöka dra igen en dragkedja med andra handen är inte det lättaste och jag kände mig som värsta sortens djurplågare. Fick några kommentarer av medpassagerare, dock inga otrevliga.


Hundar (kanske djur överhuvudtaget) är otroliga kontaktskapare och det är så roligt. Tackvare Fanny hade jag nu ett mycket trevligt samtal med en kvinna om alltifrån hundar till älgkött, medan jag väntade på att få släppas ombord på planet.


Flygresan gick ok, fast Fanny var väldigt stressad och jag fasar lite för hemresan.


Fanny ska alltså bo hos min mamma tills renoveringen börjar gå mot sitt slut. Och helt ärligt känns det rätt hemskt att vara "hundlös" fast jag vet att Fanny har det bra och klagar inte.


Hemfärden från Stockholm gick idag vid 14 tiden. Av någon anledning var jag i absolut sista sekunden och det gick inte att checka in på "vanligt" sätt utan jag blev hänvisad direkt till gaten. Naturligtvis fastnade mitt handbagage i den fördömda säkerhetskontrollen. Med mig i väskan hade jag bland annat inslagna presenter till en stundande bemärkelsedag. Vad är det här frågade vakten och höll upp ett av paketen? Ingen aning svarade jag, den är ju inslagen... Påtalade att jag hade bråttom, hjälpte inte. Väskan tömdes. Var hysteriskt orolig att mina (begagnade) underkläder skulle ramla ut på bandet, vilket de tack gode gud inte gjorde.


Släpptes efter många om och men, letade gate, blev incheckad, klev ombord SIST alla satt redan bältade och klara. Till min lycka visade det sig att jag fått absolut bästa platsen, ytterst, längst fram. Sist in, först ut   


Nu vet ni vad jag har gjort i helgen.....


Detta skedde i huset under fredagen, då det spikades reglar för hela slanten.

  



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards