Alla inlägg den 5 april 2010

Av Jenny - 5 april 2010 18:45

Himmel vad lata dagar det blivit under påsken, inte ett krafs har blivit gjort.

Igår passade vi att grilla korv, inte för att det var något strålande väder men det regnade iallafall inte.


En snäll snickare var i huset idag och satte nederskåpen på plats. Imorgon är det äntligen vardag och renoveringen tar nya språng igen. En del omarbeten blir det, tyvärr. Tapeterna på vissa ställen har inte alls blivit bra, fula luftbubblor som inte har velat dra ihop sig. En del små skavanker i vissa av lådorna finns också, dessa ska bytas ut.


Imorgon beställs kökskakel och badrumsinredning. Mitt stora dilemma har varit om jag ska låta kökskaklet gå upp till taket, under fläkten, så att säga. Snickaren skulle inte göra så. Men jag är inte snickaren och det lutar åt att det blir just så. För i annat fall blir det en ljus, känslig tapet att akta när man kockar sina gourmetmiddagar. Några bilder på köksskåpen finns HÄR


Något annat jag funderar på är hundnamn. Alfons är fint, men har en tendens att bli Affe och njaaa det är väl inget höjdarnamn. Det lustiga är att jag redan kallar honom Affe i min hjärna, skadad man är.

Kollade namnförslag på Canis och där fanns namnet Baileys, fniss, det skulle vara nåt det. B-A-I-L-E-Y-S hiiiiiiit.


Igår var det lite ledsamt igen. Gick igenom travar med hundböcker och stötte på Emils loggbok. Där har jag bokfört det mesta av tränings och spårträffarna. Jag minns så många av situationerna glasklart. Exempelvis när vi mötte tre killar på en smal trottoar och Emil skötte sig exemplariskt (han hade svårt med sådana situationer) och den 5 januari  när han bet Lena i fingret hemma hos mig, jag minns det som igår.


Men livet går vidare, vare sig man vill eller inte......


Bella deltog i gårdagens korvgrillning.


  


Också lite fånerier i snön

    






Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards