Alla inlägg den 16 april 2010

Av Jenny - 16 april 2010 09:45

Inte blev det någon resa igår, inte i dag heller för den delen.

Bokade om mitt flyg som skulle ha gått 19.40 igår till kl 10.15 idag men under kvällens gång visade det sig att även det flyget blev inställt. Det blev att ringa Norwegian igen och boka om. Nu siktar jag på lördag kl 8 och lite hoppfullare verkar det just nu. Ångrar lite att jag inte bokade kvällsflyget idag istället men det är lätt att vara efterklok.

Tyvärr innebär det att även denna Stockholmsresa blir en blixtvisit, precis som förra och även kommande i maj då jag hämtar Alfons, dvs ner på lördag och upp på söndag.


Nu har jag ömkat mig själv i tre dagar, kryckor, ingen träning, sjukskrivning och inställda flyg men nu är det dags att gå vidare =) Nya friska tag.


Skönt var det igår att Djurgården vann första omgången i SM-slutspelet. Vilket tryck det var på läktaren, om man ändå fått vara med där, sann Djurgårdare som man är.


Kökskaklet kom på plats igår. Att lägga kakel hela vägen upp till taket, bakom kommande fläkt blev så ruggans bra. Jag är extremt nöjd.

Det är så roligt att se alla ens val (kakel, golv, tapeter osv) komma på plats och ge ett bra resultat. Bilden man har i huvudet stämmer ju inte alltid överens med verkligheten. Men i detta fall överträffar nästan verkligheten bilderna.


Nu ska jag ta och pilla vidare på min nya mobil =) Jepp, mobilnörden har varit i farten igen och denna gång blev det en iphone. Få se hur länge den får vara med i leken då.....


Så här blev kaklet:

 

Hålet i överskåpet där micron ska sitta (när jag och snickaren kommit överens) i

hålet nere kommer diskmaskinen.


  

Väggen med kakel där fläkten ska sitta

 

Och till er icke kakelintresserade, en Affe bild (vad gör man inte för sina läsare)

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards