Alla inlägg den 26 april 2010

Av Jenny - 26 april 2010 16:02

Jag har tidigare tackat människan som uppfann migränmedicinen och idag vill jag tacka penicillinuppfinnaren. Tack, tack, tack! Jag kan idag svälja utan att behöva nypa mig själv för att avleda smärtan.


Har tänkt mycket på Emil de här dagarna och funderat på hurdan smärta han har haft i sin lilla hals =( Stackaren, han hade inte lindring av vare sig penicillin eller Bafucin, min lilla änglaEmil. Jepp det gör fortfarande ont och ja jag är ännu ledsen men det går lite lättare nu.


Undrar hur det kommer att kännas att flytta in i huset.. Jag har ju liksom inte bott där utan honom (om man inte räknar tiden före han stormade in i mitt liv)


Fanny börjar få överskottsenergi av all den sista tidens bedrivna sängjäsning. Idag har hon roat sig med att kuta uppför trappen med en boll, släppa den, springa ner och hämta den och upp igen. Ingen bra lek tyckte tråkmatte och tog bort bollen. I övrigt knycker hon strumpor -titta vad jag har!!! och springer sedan och gömmer sig på sådana ställen där hon vet att jag inte kommer åt henne. Ett litet "terrier"bryt har vi också hunnit med idag. Fanny 7 år men inte en dag över 3 månader.


Något hon gillar är att titta ut. Allt som oftast hittar man henne i trappen hos svärföräldrarna, där det finns ett utkiksvänligt fönster. Skäller vovven ute i hundgården springer hon snabbt upp i trappen och spanar =)


  


Renoveringen är i absoluta slutskedet. Men naturligtvis racklar det in i det sista. Skorstensröret till kaminen var för kort, blä. Luckorna till städskåpet var slut, blä. Och lite annat små blä.


Men något som lyfte dagen var att jag fick beröm för mina val av bland annat golv, tapeter och kakel (speciellt de svarta bårderna i badrummet) Sådant är alltid roligt att höra och kanske lite extra kul när det kommer från en luttrad snickare som sett och gjort det mesta.

Kanske jag under kvällen kan orka ta mig till bygget och fota lite.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards