Alla inlägg den 14 april 2010

Av Jenny - 14 april 2010 15:00

i samma lysande anda.


Har haft en ond fot (häl) rätt länge men det onda har blivit värre, betydligt värre och idag blev det dags för (tänkte skriva veterinärbesök) läkarbesök. Det klämdes och kändes och konstaterades en kraftig inflammation inne i hälen. Kur mot detta, antiinflammatoriska tabletter och en kortisonspruta I HÄLEN!!!

-Ska ingen komma och hålla fast mitt ben? frågade jag läkare, eftersom jag var livrädd att råka sparka in hans glasögon i ren smärtreflex. Tänk er själva att få en sprutspets inkörd genom den sega huden i hälen. Men ingen kom. -Nå, sa han med norrländskt lugn, -jag får väl beteckna det som arbetsskada i så fall.

Gjorde det ont? JA, men inte dödligt ont och faktiskt berömde han mig efteråt och tyckte jag var smärttålig, om det nu är något att skryta om.


Något jag inte var riktigt beredd på var den krävda vilan som sprutan innebar. Helst skulle han se mig i rullstol sa han eftersom man inte ska stödja på foten, HA HA HA, vilken lustigkurre. Så det blev ett par kryckor istället. Då uppstod genast mer bekymmer. Hur sjutton ska jag kunna jobba med kryckor? -mitt pass börjar om två timmar! -Nej, det går inte sa han -jag sjukskriver dig till 25/4......


Satans olägligt är vad det är! Tur i oturen att mesta i huset är färdigvalt så jag slipper stappla runt på kryckor i butikerna.  Men imorgon bär det ju av till Stockholm för att hämta hem Fanny. Har ingen aning om hur jag ska lyckas hantera två kryckor och en 7 kilos Fanny i en väska i en smal flygplansgång. Ni ser väl synen, hur Jenny lyckas bonka folk i huvudet till både höger och vänster med sina kryckor.


Hmmm och jag som skulle shoppa heeeela fredagen i Täby hade jag tänkt, kanske inte vore så pjåkigt med rullstol iallafall ;)


Allvarligt talat känner jag mig lite nerkörd i skosulorna just nu men det blir nog bättre. Väl nere på botten kan man ju iallafall inte komma längre ner. Sorgen efter Emil är fortfarande stor och stundvis kan jag ännu inte fatta att han är borta. Men nu kommer  Fanny hem och om några veckor även lill Affe (varför kallar jag honom Affe!?)


Så där gott folk, då var det färdigbeklagat för idag. Ha det gott och var rädda om era fötter =)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards