Alla inlägg den 1 april 2011

Av Jenny - 1 april 2011 14:30

Fanny är mycket piggare idag och faktiskt helt som vanligt, tror jag. Blir ju lite lätt att man ”läser” in en massa i hundens beteende när de varit lite skrangliga. Men jag försöker låta bli.


Proppmätt i magen är jag. Har satt i mig en delikat lunch bestående av allahanda djur, dvs både gris och fågel. Lunchen bestod alltså av (butiks)grillade, ännu varma kycklingklubbor och fläskkarré tillsammans med potatissallad och en fantastiskt god surdegsbaguette. Efter detta en stor balja kaffe och några bitar (för många) färsk längdbulla. Blev ingen träning imorse så allt hamnar på pluskontot.


Var på konkurrent affären, Coop och inhandlade ”hund-barnmaten” slängde med en barntandborste också för att riktigt förstärka intrycket att jag visst HAR barn, även om deras kost är smått ensidig  


    Fannys nya tandborste, som kan stå av sig själv :)


Affes operationssår har läkt ihop helt. Så från och med nu är han tratt och kraglös. Gissa om det blev helkroppsrekond när han befriades från kragen.


Har ni hört talas om hund som blir vildare efter kastrering? Inte jag i alla fall men både jag och sambo är helt överens. Affe har gått från vild till galen efter operationen. Men jag antar att det har med åldern att göra och jag måste börja kunna tygla honom. Vet bara inte riktigt hur jag ska nå fram till honom eller bryta det oönskade beteendet.

Emil var relativt lyhörd för rösten vilket innebar att ”argrösten” stoppade det mesta, vill jag minnas iallafall. Men Affen bryr sig kvastskaft om jag så vrålar lungorna av mig. Nä, det vill till något annat, men vad?


Nu ska jag pallar mig upp från stolen med min bullamage och låtsas börja städa lite.


YES! Just när jag skrivit klart detta inlägg, svängde postbilen in på gården, med den nya hundsängen, hurra. Vilken lyx med utkörning. Nu måste jag ju städa lite ordenligare och ”göra” fint i huset så jag kan lägga fram nybädden. Hoppas bara att de fyrfota vännerna gillar den.


Åsså just i skrivande stund lyckades jag "lura" med en kär vän på eftermiddags pass på gymmet, så nice    Bye, bye, bulla, bye, bye   Är nog säkrast, så man kan fylla på med nybakade scones med ost och salami till kvällen, hi hi.


Ha en trevlig fredag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards