Alla inlägg den 12 april 2011

Av Jenny - 12 april 2011 19:30

Överväger starkt att pilla in två tamponger i näsan. Fattar inte att det kan produceras så mycket snor in ett litet uttag med två hål. Kul när man böjer sig fram och man känner hur långa lianer letar sig ur näsan. Urk! och säkert jätteintressant att läsa om, hehe smiley: Yup - keystrokes: :yup


Nu förtiden ska det visst finnas nässprayer som stoppar upp rinnandet och tar bort eventuell täppthet. Men sådant törs ju inte jag använda, man kan ju bli beroende. Men känner faktiskt att det börjar vända rejält och jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde i förmiddags, hurra och tack någon för Esberitox och Echinagard smiley: Pray-1 - keystrokes: :pray


Jag skulle ju inte ha honom (Affe) lös idag enligt planerna. Tänker att det kanske blir för mycket för de små pinnarna men jag kunde så klart inte låta bli.

Fri som vinden tog han sig med skarens hjälp fram på den stora ängen, man blir så varm i hjärtat.

I och med den nyvunna friheten har vi äntligen kunnat börja träna lite inkallning. Utan störning går det bra. Men jag anar att det kommer att vara knäck i de små lurarna när det finns något mer spännande att ägna sig åt. Nu måste jag tänka på att försöka variera hans inkallningsbelöningar.


Det är intressant att se hur hans ”vara lös” beteende ändras. Idag hade han ÄNTLIGEN tid och ro att koppla på sin nos och det sniffades massor. Matte är så glad för om det är något som gör en terrier trött i mössan och välmående så är det sniff. En annan ny passion uppdagades under promenaden, inmundigande av harlortar. Suck, vad kan man göra?


Om någon vill byta en frisk, ovärkande högeraxel, tas den tacksamt emot. Som alltid när jag är förkyld, blommar inflammationen upp. Hela axeln värker, är varm och svullen, det enda jag vill är att kapa av eländetsmiley: Crying - keystrokes: :cryDet går inte ens att sova på natten för det är så bedrövligt ont.

Slut klagat!


Husse har sett vildsvin men inte lyckats skjuta något. Däremot blev hunden jagad av en nasse, som senare visade sig ha kultingar.


 Vildsvinsbäbisar 


Imorgon är en ny dag, full av möjligheter. Det du misslyckades med idag kan du lyckas med imorgon.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards