Alla inlägg den 10 april 2011

Av Jenny - 10 april 2011 16:30

Har ju sedan i onsdags nästintill analyserat ihjäl mig rörande min hals och försökt hitta förklaringar, för sjuk det var jag ju inte.

Den trovärdigaste mest logiska teorin jag kom fram till var överkänslighet mot antingen hasselnötter eller solros/pumpafrön.  Möjligtvis kunde jag även ha tagit i lite för mycket när jag tränat.

Men igår när det ”konstiga” flyttat sig längre ner och började kännas i bröstet, fallerade allergiteorin ganska snabbt. Skönt var väl det för nötter och frön kan jag inte leva utan. Antar att jag varit en birdie i ett tidigare liv smiley: Yup - keystrokes: :yup


Hostade och hackade hela gårdagen på jobbet och idag mår jag inte så bra. Det svider i bröstet och jag kraxar som en gammal kråka (där kom mitt liv som fågel tillbaks igensmiley: L_1 - keystrokes: :l_1) Undrar om det finns någon benämning på det jag har.


Var i farten tidigt imorse med Affe, redan 6.15 var vi ute och gick. Vill man kunna utnyttja skaren gå det inte att sova halva dagen. Fanny har såklart också fått sig en rejäl promenad med en massa lösspring. Har tagit det lugnt resten av dagen och ska göra så även under kvällen. Förhoppningsvis är man fit for fight imorgon och redo för veckans arbete.


Har just klämt i mig en Jenny-special, vilket är en parisare inklämd i hamburgerbröd, späckad med cheddarost, rucola, bacon, stekt ägg, lök samt en skvätt dressing.  Ruskigt nyttigt? Naturligtvis INTE men himmelskt gott. Nu är jag grisamättsmiley: Eat - keystrokes: :eat

   Avskräckande eller lockade? Det är frågan. Hur som helst GOTT!


Nästa söndag ska brukshundsklubben ha friluftsdag ute på isen och jag tänkte försöka närvara med Piraffen. Skulle nog behöva både ångestdämpande och lugnande inför detta. Men det är dags att göra hund av hunden, så att säga. Han lär ju inte bli lättare att hantera bara för att jag undviker ”jobbiga” situationer. Om jag bara kunde hitta stoppknappen på den fördömda jycken vore ju allt plättlätt.


De här spåren hittade vi imorse och om jag inte misstar mig så är det nog en grävling som varit i farten?

 

Man kan bli lurad av bilden och tro att det är idel barmark här uppe, vilket det dessvärre inte är. Större delen av marken är fortfarande täckt av tjocka massor snö. Men kanske vi får skåda en grön gräsmatta till midsommar smiley: Mow - keystrokes: :mow


Ha det gott.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards