Alla inlägg den 21 april 2011

Av Jenny - 21 april 2011 10:00


Idag undrar jag hur hela friden jag ska orka jobba ända till 21.15 När bara momentet att släpa sig mellan kaffebryggaren och datorn känns som en tung mil.

smiley: Cupper - keystrokes: :cupper

Upplever att kroppen inte alls vill återhämta sig just nu och träningen går tungt, så tungt. Avlade visserligen 5 km på bandet imorse men det var enbart på ren skär envishet.

Kom hem och tog omedelbart ut Affe på promenad, hade jag satt mig hade lätt avvecklat alla promenad tankar. Det lutar åt att Fanny får vila idag, tur att jag gick en lång runda med henne igår kväll.


Nu börjar det märkas lite skillnad på Affe under promenaderna, de promenaderna då han får springa lös. Visst kutar han och far omkring som en virvelvind men tempot är något lugnare (vi pratar dock om promille enheter) och han håller lite mera kontakt och närhet.

smiley: Tornado - keystrokes: :tornado

Ett personligt önskemål är att alla harar och rävar skulle förses med blöja. Deras avföring är numera ett stående inslag i Affe kostcirkel. Dessutom har han idag fyndat något trevligt att rulla sig i och hans skalle luktar inte direkt kardemumma.

smiley: Puke - keystrokes: :puke


Gårdagens frisörbesök innebar klipp, klipp för hela slanten och resulterade i en kepsprydd Jenny under arbetspasset. Risken att det blir keps även idag är överhängande.

På Ica var det många i personalen som inte kände igen mig och trodde det var en ”ny” i förbutiken  smiley: Yup - keystrokes: :yup Att jag dessutom (för ovanlighetens skull) var linsförsedd gjorde nog sitt till.

Hemma går jag under namnet Jens, eftersom sambo anser att kort,kort hår är för pojkar, fniss.


 Tveksamt om jag hinner slänga in något mer inlägg imorn eller på lördag så jag passar på att önska er alla en riktigt GLAD OCH TREVLIG PÅSK!


PS. Ni som äter godis, ät lite för mig också :)



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards