Alla inlägg den 8 april 2011

Av Jenny - 8 april 2011 11:15

Om någon kan kurera min hals vore jag tacksam. Har fortfarande inte ont men det är så irriterat och känns som jag skulle ha gurglat frätande syra.

Inatt har jag sovit med en nästan två meter lång halsduk virad runt halsen, som inte hjälpt ett dugg. Vaknade istället av att jag trodde någon höll på att strypa mig.


Ont har jag däremot i något så larvigt som en benhinna Gillar verkligen inte när kroppen krånglar och lever sitt eget liv Jag vill kunna bestämma själv vad jag ska och inte ska göra med den.


Inser just att jag kommer att hata att bli gammal (okej då, äldre  ) Då när man verkligen börjar märka att kroppen säger ifrån och man inte längre kan göra saker som man kunde när man var yngre.


Dessutom grämer det mig kopiöst att jag förspillt hela min ungdom på att vara tjock och lat.

Nu påstår jag inte att jag på något sätt är i tipp topp, atletiskt skick. Men jag är i vart fall betydligt aktivare, piggare och mindre nu än vid 20.


Som onödigt vetande kan jag tala om att jag i 20 års ålder vägde dubbelt så mycket som jag väger idag, så när som på något kilo. Fast latmask det är jag fortfarande, det är nog min personlighet  


Hälsovinsterna är verkligen enorma. Mina migränanfall och min huvudvärk har i och med viktminskning och träning nästintill avtagit helt. Migränmedicinen har till och med gått ut i datum. Visst har jag fortfarande anfall och huvudvärk men inte dagligdags. Tidigare regelbundna inflammationer i nacke och axel är även de sällsynta numera. Och dessutom är jag en gladare människa helt enkelt, när nu inte knä och benhinna krånglar förstås  


Hade helpass på Ica igår och jobbade 12-21 (endast 10 minuters rast under hela passet, pust)

Mot slutet av kvällen, när kunderna minskar och man känner tröttheten komma krypande blir det lätt lite snurrigt och svamligt.

Men jag undrar just vad hälsokosttillverkarna anser om mitt excellenta förslag till kunden som ville köpa magnesium brustabletter -Nej, tyvärr har vi inte brustabletterna men jag har vanliga magnesiumtabletter, ta en sån och lägg i ett glas med sockerdricka, då blir det brus.

Tig min mun så får du socker. Jag är grodornas mästare och det tog hela en och en halv månad efter min bortavaro innan jag var tillbaka i gängorna igen.


Kunden såg ut som ett frågetecken och jag vet inte om det var av ren chock som han faktiskt köpte burken med tabletterna som han egentligen inte ville ha.

Vid närmare eftertanke kanske det rent av vore läge för löneförhandling, ha ha.


Har man en grythund eller har man? Somliga behöver inga importerade lyxdynor utan nöjer sig minsann med en vanlig kartong. Hur ska jag nu har hjärta att ta bort lådan. För nej, jag vill inte ha en stor låda mitt i köket. Dumma jag som ställde dit den.


  Bädda, bädda. 

 

  Znaaark.


Ha en mystrevlig fredag, själv tillbringar jag kvällen och myset på Ica.


Tjing   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards