Alla inlägg den 9 september 2012

Av Jenny - 9 september 2012 16:15

Urk, måste nog skicka iväg sambon på jobb omedelbums. När han är hemma går jag omkring konstant proppmätt och magen antar en väldigt gravid form, vilket är både äckligt och obehagligt.

Gravida magar är fint på gravida människor, kanske det är bäst att tillägga. Men INTE på MIG som drömmer om en så platt mage som möjligt, helst dekorerad med några med fina rutor *hehe* Alla människor har rutor, har jag fått höra, de är bara (väl) dolda hos vissa.....


I alla fall, när han (sambo) är borta på jobb är det mestadels pasta som varieras med olika tillbehör i hans matlådor och jag för min del äter rätt mycket sallad och någon liter soyayogurt slinker väl också ner.

Så när han är hemma (sina 7 lediga dagar) lagar jag rätt mycket rejäl mat och hyfsat god (läs onyttig)

Idag, exempelvis, gjorde jag en bauta pizza, som jag naturligtvis åt på tok för mycket av. Min stackars, stackars mage formligen skriker efter en saftig, krispig och lättsmält sallad, spetsad med lite skaldjur eller kanske kyckling.


 


Och inte kan jag motionera som jag vill eftersom knäet nu kastat in handduken totalt. Jag har varit en extremt flitig besökare på gymmet denna vecka men när jag inte kan springa känns det som effekten uteblir.

Helt ärligt har jag just nu satans ont i knäet, det likson svider, bränner och värker, allt på samma gång så jag undrar jag när nästan löptillfälle kommer att ges. Anar dock att det kommer att dröja eftersom  enbart promenader gör numera att problem uppstår, snyft.


 


Idag hittade jägaren minsann annat än älg i skogen och hem kom han kom med ett stort lass kantareller.

Det är så lustigt att han som inte ens äter svamp, gör värsta fynden. Medan en annan söker med ljus och lykta och oftast kammar hem noll.

Mmmmmm, jag tänker, smörstekta kantareller, en redig bit älgfilé, karamelliserad rödlök, färsk mandelpotatis, bearnaisesås och vitlökssmör. Tyst min mage! Du ska få sallad, snart.



Himlen körde ett eget skådespel tidigt en morgon, närmare bestämt 05,07 och som bekant är jag väldigt svag för diverse himlafenomen. Så fort fram med systemkameran och ut i bara pyjamasen och föreviga färgpaletten i skyn.


 


Tjing


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards