Alla inlägg den 28 september 2012

Av Jenny - 28 september 2012 19:45

Fredag innebar ledig dag och eftersom jag gjort bort städande och dylikt redan i går så var det fritt fram att bara glida. Så jag hoppade i bilen och gled iväg till stan. Inte för att jag skulle ha något speciellt men risken för att drabbas av lappsjuka är överhängande om jag vistas hemma en hel dag, sysslolös.


    Surt sa räven.


Oops, råkade visst hitta nya gardiner på Hemtex, ena paret på köpet, sånt gillar jag. Byter man gardiner behöver man ju såklart nya bordsunderlägg , servetter ton i ton och gärna någon matchande ljuslykta.  Check!


 


   Höst = tid för värmeljus


På Iittala outlet hittade jag ett brödskrin och några fina plåtburkar jag suktat efter, allt med 20%  rabatt. Som hittat. På min affär, Ica hade det kommit in superfin ljung som fick följa med hem.


   Burkar, där man själv får skriva innehållet



   Så fina färger.


   


På sockavdelningen hittade jag gosiga Pippisockar som nu ligger i strumplådan. Dessutom inhandlade jag två påsar med tulpanlökar som jag ska hinna plutta ner i jorden innan det blir tjäle.


   Pippisockar :)


Några vuxenpoäng har jag sannerligen samlat på mig idag.

Duktig Jenny 1. Jag förde papper/tidningar till returstationen i stan. Något jag avskyr att göra, det och panta burkar, så tråååkigt, blä.

Duktig Jenny 2! Jag slog ihjäl en mördargeting!?  en bautastor sak med hjälp av BARA en tidning. Brukar i vanliga fall släpa fram dammsugaren med lååånga teleskopröret och suga in den stickande tingesten.


   Har du sett herr Kantarell...


Affe har fått sig en liten tur i skogen nu på kvällen medan jag vittjade några kantarellställen. Dålig fångst, bara tre små svampuslingar. Men Affe var nöjd och levde rövare, som vanligt.


   Gissa vem som hittade ett vattenfyllt dike.


  

  


   VAD var det???? Spanar-Affe!


Nu ska jag gå och baka scones som ska inmundigas framför Morden Midsomer. Nu är det freeedagsmyyyyyys.


Hmmm, vilket konstigt inlägg det blev idag. Övervägde radera men äsch håll tillgodo, jag bjuder på det :)


Trevlig helg

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards