Alla inlägg den 2 maj 2011

Av Jenny - 2 maj 2011 12:30

Lotta, råtta, ylpotta. Usch att en så liten kan låta så illa. Kom hem från jobbet med värsta huvudvärken och Lotta leker siren med högsta volymen påslagen.

Nu befinner sig sirenen, husse och ena datorn i gästrummet (andra delen av huset) och jag har plockat ut öronpropparna jag faktiskt försåg mig med.

Mina (tysta) hundar ligger i varsin korg och sover, harmonismiley: Kissykissy - keystrokes: :kissy


Skulle inleda lite sundare leverne idag var det tänkt eftersom jag börjar lägga på mig men det sprack redan i startgropen. Har inte ens gått hundpromenader idag, ännu.

Klockan ringde 4.30 och 5.30 stämplade jag in på jobbet, trött. I vanliga fall börjar jag dagen antingen med träning och/eller hundpromenad och vilken skillnad det gör på dagsformen. Nu känner jag mig som en seg deg och latare än lat.


Ute är det kallt som tusan och blåser minst smådjävlar. Några snöflingor singlade faktiskt ner från himlen också när jag var på väg hem. Jag som tänkt träna passivitet med Affen genom att sitta i solen och mysa, pyttsan.

smiley: Cold - keystrokes: :cold

Jag har några lådor från Telia som behöver packas upp och kopplas ihop, fasa. Kan säga så mycket, att det var inte bara en kabel och en dosa. Det stora bekymret är att jag suger på att läsa instruktioner i förväg. Äsch, jag testar är mitt motto och oftast blir det så klart fel någonstans.

smiley: Read - keystrokes: :read

Äsch, nu får jag gå och leta rätt på täckbyxorna och gå ut med jycksen. Måste hinna in till stan en repa till och lämna deklarationen, minst sagt i sista sekunden. Kändes väl inte så relevant i år i och med den ”lilla” skatteskulden.


Lite klokskap på latinska:


"Facilius est multa facere quam diu"

- Det är lättare att göra mycket än att göra något länge


Ha det gott smiley: Wave - keystrokes: :wave



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards