Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Jenny - 8 maj 2011 15:15

Satt ute i gräset och passivitetstränade med Affen när en lös Lotta kom och hedrade oss med sin närvaro.

Förra mötet, inomhus i en hage av kompostgaller gick inte alls bra. Valpen var rädd och Affe galen. Hans beteende var helkonstigt och jag fick nästan känslan av att han trodde valpen var en pipleksak som man kunde döda eller åtminstone förstöra pipen på.


  

Kan vi dela?


Idag hade de betydligt roligare, Affe visserligen i koppel som jag fick parera under mötet men det gick bra.

Han agerade helt annorlunda och var hur snäll som helst men förskräckligt ivrig och intensiv. Valpen satt fast i munnen, halsen och i öronen med sina sylvassa piggar till tänder och han sa inte ett knyst, så duktig lilleman.


 

Lotta har kopplat greppet.


Har tagit fram ett fryst tillbehör från älgen (ett bogblad tror jag) som jag tänkte dra ett spår åt Affen med. Om han orkar för just nu är han helt däckad. Det är arbetsamt att leka.


  

Bus, bus, bus.

 

På morgonens promenad provade jag en ny variant som jag visste skulle bli svår för Affen, att ha Fanny lös. Det gick ändå ganska bra, över förväntan. På vägen tillbaka var det hans tur att vara lös men det gick ju inte alls. Retsticka som han är ägnade han sig helhjärtat åt att kuta runt mig och Fanny och göra busutfall. Det blev kopplet på.


  

Ska vi hålla tass på det?


Passivitetsträningen går hur bra som helst och idag tog det inte lång stund innan han la sig på gräsmattan och efter ett tag la han även ner huvudet.

Inledde faktiskt lite pälstrim när vi var ute. Så nu är han jättefin på höger sida, där han blivit av med vinterkostymen.  


  

 Liten Lotta.


Skulle ju ha sovmorgon idag, jo tjena. Vaknade vid 4 tiden hur pigg som helst och har bara slumrat lite efter det. Klockan 6.30 steg jag upp så lite sovmorgon är det ju allt. Har varit ute nästan hela dagen i det fina vädret och njutit. Nu ska jag en liten stund krypa ner brevid Affe som ligger i sin Fatboy och sussar. Konstigt nog är det han som lagt beslag på saccodynan jag beställde, trodde jag aldrig.


Ha det.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards