Alla inlägg den 27 maj 2011

Av Jenny - 27 maj 2011 21:00

Kom till jobbet igår morse och möttes i fikarummet av en skurmedelslukt så stark att den lätt kunnat knocka en vuxen karl.

Hela kylen var tömd och innehållet var kastat. - Det är magsjuka säger tjejen som stod för rengöringsdoften. Jag fattade noll. Riva ut allt och sanera bara för att någon har magsjuka, verkar drastiskt.

Men det visade sig att det inte bara var någon som hade magsjuka, utan några. Närmare bestämt elva och innan dagen var slut hann det bli 15 styckna som insjuknat.

puking


Vissa åkommor har en konstig effekt att kunna trigga igång en inneboende hypokondriker. Så fort ordet magsjuka nämns börjar det gå runt i magen och man blir lite lätt illamående. Jag vägrade lämna förbutiken på hela dagen, ens för att gå på rast och jag vet inte hur många gånger jag tvättade och spritade händerna. 

Min teori var att sjukdomen grasserade som värst i bakre delarna av huset, lager, fikarum osv. så om höll mig i mitt hörn (förbutiken) så kanske jag kunde klara mig. Än så länge har inga symptom dykt upp så jag antar att jag klarat mig. De är som vanligt de klena som ryker först.smiley: Yup - keystrokes: :yup


Onsdagkväll betyder hundträning i stan och äntligen lyckades jag och Affen ta oss dit. Men det var riktigt nära att jag omgående packade in jycken i bilen och åkte hem igen. Han var/är så jobbig, en riktig liten pestapa. Utmaningen blev förstås ENORM då det bland annat sprang en massa nummerlappsförsedda ungar runt en av byggnaderna.

Affes träning var helt kravlös, förutom inte dra i kopplet då, varje kontakt han tog belönade jag. Från att ha varit en skenande jetmotor lugnade han ner sig mot slutet och var rätt duktig.

Obeskrivligt skönt att ha kommit igång med denna bit. Till helgen hoppas jag på bra väder så det kan bli lite spårrevansch.


Det är mycket bråk just nu mellan Affe och mig och det är två starka viljor. Han är hopplös på promenaderna och det är inte längre någon njutning att vara ute och gå. Han ligger på konstant och drar i kopplet, jag blir irriterad och det hjälper ju föga. Vet inte hur i hela friden jag ska lyckas upprätta kontakt med denna vovve och få honom att bryta.


Kors i taket. Fick nya gatewayen (modemet) från Telia igår och faktiskt verkar det nu äntligen fungera, gissa om jag är lycklig.

Efter diverse återkopplingar hit och dit blev summan av kardemumman att jag ska bli kompenserad för allt krångel, strul och utebliven leverans. All heder och bra gjort Telia.


På gång är en sats med kalljästa bovetefrallor som ska avnjutas till morgondagens frukost. En svängom med dammsugaren och moppen ska också hinnas med innan det är läggdags. Avslutar kvällen med nybakade scones och en kopp te.

smiley


En sak till innan jag avrundar. Jag vet att jag nojjar en aning om mitt hår (flåt)men mina förändringar är sällan små eller som min mor sa - det blir lite drastiskt. Så idag när jag besökte min arbetsplats civil (och utan huvudbonad) var det flera av mina kollegor som sa – nämen är det du, jag kände inte igen dig. Då vet man att man är förändrad.

smiley: Lookingood - keystrokes: :lookingood


Trevlig kväll.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards